- 24 Eylül 2016
- 24
- 15
- 34
- Konu Sahibi Hatice 19 90
Sağ tiroidimde 1.6 cm lik nodül saptandı. Ve yapılan 2 biyopside de önemi belirsiz atipi çıktı. Doktorum ameliyat olmami söyledi. İnternetten arastirdigimda hep kötü kötü şeyler okudum. Ses kisilmasi, ses tellerinin kesilip nefes alınmaması, paratiroid bezlerine dokunulmasi ve buna benzer birsürü risk. Çok korktum çok ağladım ne yapacağımı şaşırdım. Daha sonra Ankara da KBB boyun baş cerrahi bi Prof la görüştüm. Kendisi beni çok çok sakinlestirdi. Ve 21 eylül 2016 da sağ tiroidimle birlikte nodül um alındı. Ameliyat anında hızlı biyopsi yapılıp sol tarafında alınıp alınmaması ni arastirmislar ve tabi yine benim harika nodulüm belirsiz çıkmış. O yüzden tek tarafı almadan kapatmislar. Şimdi ameliyatım dan 5 gün geçti. İlk çıktığım andan itibaren hiç bir kötü şey yasamadim şükürler olsun. Sesim eskisi gibi. Tabi boynum da kesi var :) bi hafta sonra pataloji sonucuma göre 2. Ameliyatı olcam. Tabi inş olmam. Ama şunu soyleyim. Kesinlikle büyümeyin gözünüzde. Tek yapmanız gereken uzman bi doktor bulmak. Sonrası onların işi. Bu durumda olan herkese ve bana acil şifalar Allahtan.