Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iz olmuyor canım korkma..ömür boyu ilaç alacaksın..ama atomdan sonra saçların falan dökülmeyecek..sadece aldığın süre içerisinde yanında çok kimseye temas etmeyeceksin. özellikle küçük çocuklarla o da atomun zararlı ışınlarından dolayı..hepsi bu..Bilgisi olan var mı nasıl olacak estetik dikiste yine de iz belli oluyor mu. Kilo alımı oluyor mu. Atom tedavisi nden sonra hemen ilaç kullanımı oluyor mu ve ameliaytttan hemen sonra da ilaç kullanilacak mi... Saç lar dökülüyor mu.. kötü yan etkiler neler. Beni ne gibi şeyler bekliyor..... kimse yok mu bunları yaşayan?
Geçmiş olsun Nerede oldunuz ameliyatı acabamerhaba ,
24 aralıkta triod bezlerinde nodüller olduğu için ameliyat oldum
her iki troid bezi de alındı
aslında biopsi vs hep temiz çıkmıştı ama , ben de aynı 06esen gibi troid kanseriymişim
şimdi hormonların tamamen düşmesini bekliyorum , 4-6 hafta arasınra radyoaktif iyot tedavisi yapılabiliyormuş
daha önce bu süreçten geçenlere göre , bir anda aşırı kilo alma , sac dökülmesi , aşırı orgunluk halsizlık vs oluryormuş. tabi bunlar iyot tedavisinin değil , hali hazırda troid hormani üretemediğinden HIPOTROIDI hastası olı-unduğu için yaşanırmış.
böyle bir süreçten geçen var mı ? yardımcı olabilir misiniz ?
teşekkürler
gülru
Biyopsi temiz çıktı. Ameliyat sonrası patoloji sonucu kötü çıktı. Pek rastlanmiyor bu da benim başıma geldicanım benim öncelikle çok geçmiş olsun...ameliyattan korkulacak hiç bir şey yok öncelikle onu söyleyeyim.. ben 2 kere tiroid ameliyatı oldum ve öyle iz falan da olmuyor eskisi gibi..hele ameliyat izleri için kremler falan var şimdi ben onları bile kullanmadım ama hiç izim yok. ben söyleyip göstermesem kimse tiroid ameliyatı olduğumu anlamıyor.yanlız birşeyi anlamadım biyopsi temiz olupta kanser teşhisi nasıl kondu.genellikle biyopsi de çıkar diye biliyorum bir şey varsa ama..
Teşekkür ederim ama çok korkuyorum ameliyat olmaktan daha iyilesemeden hem de.iz olmuyor canım korkma..ömür boyu ilaç alacaksın..ama atomdan sonra saçların falan dökülmeyecek..sadece aldığın süre içerisinde yanında çok kimseye temas etmeyeceksin. özellikle küçük çocuklarla o da atomun zararlı ışınlarından dolayı..hepsi bu..
korkma sakın...güçlü ol...hayat sen asılırsan sana güler tatlım..yılmak yok ..öyle basit şeylerle korksaydık ooooooo....Teşekkür ederim ama çok korkuyorum ameliyat olmaktan daha iyilesemeden hem de.
merhabaGeçmiş olsun Nerede oldunuz ameliyatı acaba
Ben de oldum ameliyatimi sonunda. . Şimdi iyi gibiyim yutkunurken çok acıyor. Suda eriyen kalsiyum ilaci ve tiroid ilacı verdi doktor.. Kalsiyum u 15 gün tedbir amaçlı kullanacakmisim. Siz de kullandınız mi. Bi değişiklik oldu mu şimdi Nasılsıniz kilo falanmerhaba
ben Yaşar hastanesi Bakırköyde oldum . Hilmi hoca ameliyat etti , zaten cok tavsiye edilmişti , bende cok mutluyum cunku , çok şükür Allaha ki ameliyat tertemiz olmuş. tekrar olmama vs gerek bırakmamış hoca.
Ben de oldum ameliyatimi sonunda. . Şimdi iyi gibiyim yutkunurken çok acıyor. Suda eriyen kalsiyum ilaci ve tiroid ilacı verdi doktor.. Kalsiyum u 15 gün tedbir amaçlı kullanacakmisim. Siz de kullandınız mi. Bi değişiklik oldu mu şimdi Nasılsıniz kilo falan
Benım kaynım da boynundan amelıyat oldu kulak altına doğru baska. Bişey içindî ama 2 defa amelıyat oldu.dıkısı izi fln yok estetık dikiş mi neymişBilgisi olan var mı nasıl olacak estetik dikiste yine de iz belli oluyor mu. Kilo alımı oluyor mu. Atom tedavisi nden sonra hemen ilaç kullanımı oluyor mu ve ameliaytttan hemen sonra da ilaç kullanilacak mi... Saç lar dökülüyor mu.. kötü yan etkiler neler. Beni ne gibi şeyler bekliyor..... kimse yok mu bunları yaşayan?
merhaba ,
24 aralıkta triod bezlerinde nodüller olduğu için ameliyat oldum
her iki troid bezi de alındı
aslında biopsi vs hep temiz çıkmıştı ama , ben de aynı 06esen gibi troid kanseriymişim
şimdi hormonların tamamen düşmesini bekliyorum , 4-6 hafta arasınra radyoaktif iyot tedavisi yapılabiliyormuş
daha önce bu süreçten geçenlere göre , bir anda aşırı kilo alma , sac dökülmesi , aşırı orgunluk halsizlık vs oluryormuş. tabi bunlar iyot tedavisinin değil , hali hazırda troid hormani üretemediğinden HIPOTROIDI hastası olı-unduğu için yaşanırmış.
böyle bir süreçten geçen var mı ? yardımcı olabilir misiniz ?
teşekkürler
gülru