Tiroid iltihabı

o iltihap neden kurumaz anlamiyorum bendede var hasimato 50 mg kullaniyorum arada cok gelio ilac carpinti yapio hamilede kalamiyorum adetlerimide geciktiriyo sokturucuyle oluyorum artik
Hayırlı olsun nasıl gebe kaldınız ? Haşimato hastalığınız ne durumda

Hayırlı olsun nasıl gebe kaldınız ? Haşimato hastalığınız ne durumda
tesekkur ederim canim .hasimatoda sadece ilac ayarlamasi yapilio 75mg kullaniyorum suan .hamile kalmamda 3senedir olmadi bianda oldu tabi levotrion kullaniyodum .cocuk tedavisi icin asilamaya baslicaktim artik hamile oldugumu ogrendim o ay .:)

tesekkur ederim canim .hasimatoda sadece ilac ayarlamasi yapilio 75mg kullaniyorum suan .hamile kalmamda 3senedir olmadi bianda oldu tabi levotrion kullaniyodum .cocuk tedavisi icin asilamaya baslicaktim artik hamile oldugumu ogrendim o ay .:)
peki gebelikte o ilaçlar bebeğe etki etmiyor değil mi?
haşimato dmeek troit bezi iltihabaı mı dmeek?
nasıl anladınız? nodül de var mı sizde

benim 4senedir hasimatoluyum .hasimatoda yalanci noduller vardir iltihap seklinde tedavisi ilacla tsh seviyesini kontrol ettirmek 2 olmasi gerekir yani buyuzden hamilelikte ilac dozu her ay kontrol edilmesi lazim hamileliktede kullanilio tabiki hatta sart

Haşimato hastası değilim. Aksine nodüllerim yüzünden troidlerim biraz fazla çalışır. Ama bir aydır çekiyorum bu hastalığı. Başta pek anlam veremedim bu boğaz ağrısına. Sol bağazım, kulağım, çenem ağrıyınca 20lik diş olabileceğini düşündüm. Bazen tamamı ağrıyınca faranjit zennediyordum. İki hafta önce kulak burun boğaza gittim. Birşey yok dedi. Sonra ultrason istedi. Ultrason sonucunda kendimi endokrinoloji de buldum. 10 gün kortizonlu ilaç kullandım. İyileşmistim. İkinci kutu olarak kortizonsuz bir ilaç baslattı doktor. Ama ağrı tekrar başladı.
Nasıl gececek bu hastalık

merhaba tüp bebekle hamile kaldım tahlillerimde tsh yüksek cıktı ve aynı zamanda cenemin altında agrılı bir şişlik olustu agrısı hem ceneme hem kulagıma vuruyordu.levotronin ilacına başladık hemen tsh düştü ama agrı devam etti ama mlesef kimyasalla sonuclandı hamileliğim .(aynı durumu 2 hamileliğimde de yasadım ikiside kimyasal ). Sonrasında çenemin altındaki agrılı şişlik indi degerlerim normale döndü . Suan ne yapacagımı bilmiyorum bi tedavisi yok hamilede kalamıyorum var mı bir fikri olan

Merhaba 2 3 haftadır boynumun sağ on kısmına bastirdigimda ağrı var. Çeneme kulağıma doğru yayılıyor. Boynumu cevirirken öksürürken bazen yutkunurken ordaki ağrıyı hissediyorum. Dis zannedip gittim değilmiş. Internette tiroid iltihabi olabileceği yazıyor. Yaşayanlar biraz bahsedebilir mı nasıl bisey? Ateş vs yok.

Buarada bulunduğumuz yerdeki hastane pandemi hastanesi olduğu ve çok dolu olduğu için korkup gidemiyorum. Bu yüzden internetten bakindim neler olabilir diye. Lutfen benim yaşadıklarımı yaşayan varsa bilgilendirebilir mı?

Mrhb.ben bir yıla aşkın süredir bu sıkıntıyı yaşıyorum.troit iltihabı dendi
Boğazım kulağım cenem hatta basım bile ağrıyor.yutkunamiyorum.cok şiddetli bir agri.carpintim oluyor.bir anda ateş basıyor sonra geçiyor.pandemiden dolayi endokrinden sırada alamıyorum.zor bir hastalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…