Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hasimato hastaligiyla hamile kalmak zor diyorlar sizde boyle oldu mu acaba bende hasimatoyum degerleriniz nasildi ilac kullaniyormuydunuz?tiroit iltihabi bildigimiz hasimato degil mi
bende hasimato hastayim doktora gidip ilac yazdircaksiniz baska care yok
Hasimato hastaligiyla hamile kalmak zor diyorlar sizde boyle oldu mu acaba bende hasimatoyum degerleriniz nasildi ilac kullaniyormuydunuz?
Cok sevindim bunu duyduguma .Bana ilac vermiyor doktor degerlerim henuz yukselmemis bende kullanmak hic istemiyorum dere otu yiyorum insallah ise yarar.hyr hic olmadi senelerdir ilac kullaniorum ilaci alinca sorun olmuo bebek istedigim ay hamile kaldim beklemedimde bu arada olene kdr da kullancam ilaci
Evet doktora gittim uzun surebilir dedi tsh degrrim dusuk antikorlarlar yuksek cikti triodit dedi yani troit bezi iltahabi kortizon basladikdoktora gittiniz mi
Hasimato hastaligiyla hamile kalmak zor diyorlar sizde boyle oldu mu acaba bende hasimatoyum degerleriniz nasildi ilac kullaniyormuydunuz?
bnce siz doktorunuzu değiştirin madem hasimatosunuz düşük dozda ilac vermeliCok sevindim bunu duyduguma .Bana ilac vermiyor doktor degerlerim henuz yukselmemis bende kullanmak hic istemiyorum dere otu yiyorum insallah ise yarar.
Neden degerlerım normal ama ?bnce siz doktorunuzu değiştirin madem hasimatosunuz düşük dozda ilac vermeli
değerleriniz normal olabilir ama tiroidinz hareketi var bunun için gitmelisinz yinede siz bilirsnzNeden degerlerım normal ama ?