• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tiroid iltihabı

tiroit iltihabi bildigimiz hasimato degil mi
bende hasimato hastayim doktora gidip ilac yazdircaksiniz baska care yok

tiroit iltihabi bildigimiz hasimato degil mi
bende hasimato hastayim doktora gidip ilac yazdircaksiniz baska care yok
Hasimato hastaligiyla hamile kalmak zor diyorlar sizde boyle oldu mu acaba bende hasimatoyum degerleriniz nasildi ilac kullaniyormuydunuz?

Hasimato hastaligiyla hamile kalmak zor diyorlar sizde boyle oldu mu acaba bende hasimatoyum degerleriniz nasildi ilac kullaniyormuydunuz?

hyr hic olmadi senelerdir ilac kullaniorum ilaci alinca sorun olmuo bebek istedigim ay hamile kaldim beklemedimde bu arada olene kdr da kullancam ilaci

hyr hic olmadi senelerdir ilac kullaniorum ilaci alinca sorun olmuo bebek istedigim ay hamile kaldim beklemedimde bu arada olene kdr da kullancam ilaci
Cok sevindim bunu duyduguma .Bana ilac vermiyor doktor degerlerim henuz yukselmemis bende kullanmak hic istemiyorum dere otu yiyorum insallah ise yarar.

bi bildigi vardir o zmn doktorun benim degerlerim dikkat etmedigim zaman 16 kdr cikmisti suan olmasi gereken aralikta

Benim bogazimda cok siddetli agri var subakut tirioditte oluyormus resmen panik atak geciriyorum agridan kendimi hergun acile atiyorum bilgisi olanlar varsa boyle oluyormu doktor gecip gidicek diyor ama gelde anlaaaa istee

agri olmuyoki troid hastaliklarinda siz kbb bi gidin genelde belirti vermez bende hasimatoyum yanma oluyo bogazimda arada benimde tsh seviyeniz kacsa ona gore ilac baslicaktir doktor

Hamileligimden sonra çıktı bende tsh degerlerim olması gereken referans aralığı içinde yükselme veya düşme yok ama usg sonucu önce nödüller görüldü biyopsi yapıldı temiz huylu çıktı dr um 50 mg ilaç başlattı ilaci 4 yıldır kullanıyorum nodullerden eser kalmadı tirodit teşhisi kondu yani hasimato sanırım tedavisi olan birşey değil ömür boyu ilaç kullansakta zamanla tiroid bezini yiyip bitirecek o iltihap

o iltihap neden kurumaz anlamiyorum bendede var hasimato 50 mg kullaniyorum arada cok gelio ilac carpinti yapio hamilede kalamiyorum adetlerimide geciktiriyo sokturucuyle oluyorum artik

Back