Sevimsizpamukseker Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2022 773 21 24 6 Kasım 2024 Konu Sahibi Sevimsizpamukseker #1 Geçen ay ayın 7sinde verdim yarın var ama öğlenden sonra hepsi kan alırlar mı bilemem en erken sabah salı günü var ayın 12 İlaç içiyorum
Geçen ay ayın 7sinde verdim yarın var ama öğlenden sonra hepsi kan alırlar mı bilemem en erken sabah salı günü var ayın 12 İlaç içiyorum
Orangegreysky 🧡🍊🥕 Pro Üye 12 Temmuz 2022 22.994 84.448 6 Kasım 2024 Konu Sahibi Sevimsizpamukseker #2 İlacınız bitiyor mu, yani salıya kadar kullanabilecek ilacınız var mı? Varsa sorun yok birkaç günden sorun olmaz Olumlu oy 0 Olumsuz oy
İlacınız bitiyor mu, yani salıya kadar kullanabilecek ilacınız var mı? Varsa sorun yok birkaç günden sorun olmaz
Sevimsizpamukseker Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2022 773 21 24 6 Kasım 2024 Konu Sahibi Sevimsizpamukseker #3 Orangegreysky .!.: İlacınız bitiyor mu, yani salıya kadar kullanabilecek ilacınız var mı? Varsa sorun yok birkaç günden sorun olmaz Genişletmek için tıkla... Var ilaç Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Orangegreysky .!.: İlacınız bitiyor mu, yani salıya kadar kullanabilecek ilacınız var mı? Varsa sorun yok birkaç günden sorun olmaz Genişletmek için tıkla... Var ilaç