Tiroid hastaları bakabilir mii?

bebekcee

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2023
131
65
13
Merhaba, 3 aydır gebe kalmak için denemelerde bulunuyoruz. Ancak henüz başarılı olamadık. Tiroid değerlerim bugüne kadar hep normaldi. Ancak ne zaman gebelik düşündüm tsh yüksek çıktı. Şimdi kontrol altında 2,5 altında tutuluyor. Sürekli değişiyor maalesef. Sizinde başınıza geldi mi?

3 ay kısa bi süre, sakin kalın bence her şeyden önce

Çok tecrüben varmış gibi akıl veriyorsun da sen kendi halinde takıl bence bays
tecrübem mi olması gerek sorunlu musun asjsj stres engelliyor dedik nereye bağladı neyin tribi bu, 3 aydan bahsediyorsun her ay zaten yüzdelik ihtimali kaç bunun biraz araştır sonra git sen kendi halinde takıl hfhf

tecrübem mi olması gerek sorunlu musun asjsj stres engelliyor dedik nereye bağladı neyin tribi bu, 3 aydan bahsediyorsun her ay zaten yüzdelik ihtimali kaç bunun biraz araştır sonra git sen kendi halinde takıl hfhf
Kendi halinde takıl demedim mi sana yine gelmiş. Sorun sen de bebeğim hadi sal burayı

Hamilelikte tüm vücut değişip hormonlara kadar hatta her şey alt üst olduğu için tsh oynaması da normal , şuan hala tiroit tedavisi görüyorum hamileyken de ilaçlarımı kullandım değişmesi normal ilaç kullanıyorsanız sıkıntı yok

canım ne zaman isterse o zaman salarım hdhfs
İyi benim canım istedi saldım dahada cevap vermem
Henüz hamile değilim ama bu tsh denilen hormon normalde de zaten çok değişkenmiş. İlaçlar var çok şükür aksatmadan kullanıyorum. Teşekkürler

3 ay kısa bir süre ama Biz hemen olsun isteriz. Ben 2 ay denemem de ben hamile kalamıcam diye ahlanıp vahlanırken hamile kaldım eminim sende en kısa sürede hamile kalıcaksın. Tsh e vs çok takılma ben troid hastasyken 3 sefer 2. Ayında hamile kaldım şimdi nolur bilemem ama sende çok takma bunları

Ne güzel bir motivasyon mesajı
Çok teşekkür ederim. Evladınızla güzel uzun bir ömrünüz olsun

Evet canım. Bende üç senedir kullanıyorum. Düzgün bir doktora görün sürekli kontrollerini yaptır. Bana önce 25 mg lâ başladılar düşmedi sonra 50 mg a yükselttiler bir sene kadar içtim çok nadir sınıra düşmüştü 6 ay kadar 75 mg içtim sonra bıraktım. Yorulmuştum. Çocuk için içiyordum sonra olmayınca bıraktım 21 gün içmedim tavan yaptı ama ben iyiydim. Sonra dahileyeye gitmemi istedi doktorum dozu iyice yükseltti hafta içi125 mg hafta sonu 100 mg. Dün kanıma baktırdım 9.19dan 0.16 ya düşmüş ve hiçbir zaman düşmezdi en fazla 1.81 . Bu doktorumu çok sevdim hatta dedıkı düşmeden sakın hamile kalma diye. Benimki sebepsiz infertilite. Amh düşük düzenli ilacını al bol şu iç ve yürüyüş yap bolca güneşe de çık.

Çok şükür değerlerimi dün ölçtürdüm. 1 çıktı doktor tam istediğim değer aralıklarında dedi. Bu ay inşallah hamile kalabilirim. Ben de çocuk için çok dikkat ediyorum.

Çok şükür değerlerimi dün ölçtürdüm. 1 çıktı doktor tam istediğim değer aralıklarında dedi. Bu ay inşallah hamile kalabilirim. Ben de çocuk için çok dikkat ediyorum.
Bendim bat a bir hafta var. Kramplar başladı dünden galiba bu ay hamilelik haberi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…