Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım egzamadan kurtulmak için bol bol ev yapımı yoğurt tüket ,kefir tüket birde dvit yükseltmeye çalış hayatından yumaşıtıcı,duş jeli losyonu çıkart ben çıkarttım gerçekten faydası var ben Vichy yanında remolente kullandım gerçekten faydasını gördüm bence yağlar filan iyice yıpratıyor saçları
Anladım canım bizde ektiririz ne yapıcaz başka çaresi var mıSanmıyorum dökülen saçlar geriye gelmiyor.Ne yapıyorsak sadece var olan saçlara fayda sağlıyor.
Triodde ekim yapmıyorlar canım.Anladım canım bizde ektiririz ne yapıcaz başka çaresi var mı
Neden canım of çok kötü oldum şimdi bakTriodde ekim yapmıyorlar canım.
Ya da ben çok gecikmiş olabilirim tedavide.
Canım benim tedavim sonuç veriyor çok şükür inşallah hep böyle devam ederYa da ben çok gecikmiş olabilirim tedavide.
İnşallah canım senin adına sevindim.Canım benim tedavim sonuç veriyor çok şükür inşallah hep böyle devam eder
Sağol aminİnşallah canım senin adına sevindim.
Yok Canım onu demek istemedim yardım edeceksen böyle açıklama yap ki insanlar yararlansın beni mahcup ettinHaklısın canim tabiki sen gurusun ben yeni üye:))
Yok canim benim espri yaptim ben de. Ne demek mahcup olmak. Haklisin aslinda :))
Bende de aynı rahatsızlık var . revigen şampuan ve minoksil ve kan hapı kullanıyorum . bir de haftada bir sarımsağı süt ile pişirip sürdüm . bulunduğumuz ilin suyu kireçli bir de saçlarımı duruladıktan sonra içme sodaaı ile yıkıyorum . bumları düzenli yapınca düze giriyor yapmazsan yine aynı . Geçmiş olsun ne diyelim .Kızlar ben ee de hasimato var troid başlangıcı doktora saç sorunum olduğunu söyledim ama yinede hicbi ilaç vermedi siz troid ilacı kullanıyo musunuz