B bebitoo Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2020 47 9 86 30 Çarşamba 17:23 Konu Sahibi Konu Sahibi bebitoo #1 Merhabalar, tiroid biyopsi sonucundan anlayan var mı doktor randevusuna daha bir hafta var internette her şey yazıyor korkutuyor insanı Eklentiler 6c08dc5d-5e77-47fa-9f56-cda66f336b43.jpeg 175,2 KB · Görüntüleme: 46
Merhabalar, tiroid biyopsi sonucundan anlayan var mı doktor randevusuna daha bir hafta var internette her şey yazıyor korkutuyor insanı
Siyah Palto 🦀 Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 4.452 5.423 73 Çarşamba 17:25 Konu Sahibi Konu Sahibi bebitoo #2 bebitoo .!.: Merhabalar, tiroid biyopsi sonucundan anlayan var mı doktor randevusuna daha bir hafta var internette her şey yazıyor korkutuyor insanı Genişletmek için tıkla... . Eklentiler IMG_8713.png 117,3 KB · Görüntüleme: 36
bebitoo .!.: Merhabalar, tiroid biyopsi sonucundan anlayan var mı doktor randevusuna daha bir hafta var internette her şey yazıyor korkutuyor insanı Genişletmek için tıkla... .
B bebitoo Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2020 47 9 86 30 Çarşamba 17:27 Konu Sahibi Konu Sahibi bebitoo #3 Siyah Palto .!.: . Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler yapay zeka hiç aklıma gelmemişti
D Dilara55333 Guru Kayıtlı Üye 15 Ocak 2014 5.931 5.124 398 Çarşamba 23:06 Konu Sahibi Konu Sahibi bebitoo #4 bebitoo .!.: Merhabalar, tiroid biyopsi sonucundan anlayan var mı doktor randevusuna daha bir hafta var internette her şey yazıyor korkutuyor insanı Genişletmek için tıkla... Merhaba sonucunz iyi çıkmış gözünüz aydın darısı bana olsun peki nerde oldunz benim ilki belirsiz çıktı ikinciyi istiyorlar
bebitoo .!.: Merhabalar, tiroid biyopsi sonucundan anlayan var mı doktor randevusuna daha bir hafta var internette her şey yazıyor korkutuyor insanı Genişletmek için tıkla... Merhaba sonucunz iyi çıkmış gözünüz aydın darısı bana olsun peki nerde oldunz benim ilki belirsiz çıktı ikinciyi istiyorlar
B bebitoo Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2020 47 9 86 30 Perşembe 02:23 Konu Sahibi Konu Sahibi bebitoo #5 Dilara55333 .!.: Merhaba sonucunz iyi çıkmış gözünüz aydın darısı bana olsun peki nerde oldunz benim ilki belirsiz çıktı ikinciyi istiyorlar Genişletmek için tıkla... Merhaba sonuç benim değil ablamin ümraniye eğitim araştırma hastanesi inşallah sizin de temiz çıkar şifa diliyorum
Dilara55333 .!.: Merhaba sonucunz iyi çıkmış gözünüz aydın darısı bana olsun peki nerde oldunz benim ilki belirsiz çıktı ikinciyi istiyorlar Genişletmek için tıkla... Merhaba sonuç benim değil ablamin ümraniye eğitim araştırma hastanesi inşallah sizin de temiz çıkar şifa diliyorum