Cildiyemi verdi kan hapını.Bazen yiyeceklerde ilaçlarda etkileşim olabiliyor.Sende iftardan sonra iç ilacı bence.Yararı mutlaka olur diye düşünüyorum.
yok endokrinoloji doktoru verdi..İftardan sonrada cay kahve tüketiyoruz..En iyisi ramazandan sonra..
tiroidi olupta ilaç kullanan varmı? ben oruç tutuyorum ama inş. yanlış yapmıyorumdur...sahurda alıyorum ilacımı ama pek acıkmamaış oluyorum ,tok karına almış oluyorum.kızlar lütfen bilgisi olan yazsın aciiilllll....
aynen canım bende ilacı sahurda alıyorum ve halıyle acıkmamıs oluyoruz bende bilmiyorum bı zararı yoktur heralde[/
yalnız değilim demek.inş bir sorun çıkmaz cnm.cvb verdiğin için tşkl
tamam cnm.beklicem cevabını.umarım sorun değildir.ben soramıyorum.dr'um şehir dışında.lütfen unutma beni bilgilendir.çoook tşk şimdiden.Allah razı olsun senden.dereotu kürünü ben denemedim.yanlış bişey yapmaktan korkuyorum..hayırlı haberleini bekliyorum.
günaydın arkadaşlar,
kesinlikle gece aldığınız için doğru yapıyorsunuz bende yeni doktorum'a sordum "gece kalkar kalkmaz ilacını al zaten çay demle sofrayı hazırla derken zaman geçmiş ve yemeğini yemiş olursun"dedi. oruç tutup tutmayacağınızı da doktorunuz karar verir,mesela ben geçen sene 15 gün tuttum sonra doktorum tutturmadı sormak istediğiniz bişey olursa cevaplayabilirim geçmiş olsun hayırlı ramazanlar.
arkadaşlar siteye yeni üye oldum öncelikle herkese merhaba.ben 23 yaşındayım, boy 1,63 kilo 50 fakat çooook zayıfım yıllardır kilo alamıyorum ve göğüslerim yok denecek kadar az.ne yapmalıyım bilmiyorum.benim metabolzmamda hızlı çalışıyor.yedklerimi yakıyorum.çok yorgun oluyorum genelde. saçlarım çok dökülüyor. biraz araştrma yapnca tiroidle ilgili olabilecğnden şüphelendm.hipertiroid olablr hızlı çalştğı için.bunun tedavisi için ilk önce hangi bölüme gitmem gerekiyor.bana yardım ederseniz çoook sevinirim((
hoşgeldiniz...
her zayıflık, saç dökülmesi tiroit diye adlandırılmaz ama doğru teşhis için yine de doktor'a bi git bakalım umarım tiroit değil de belki vitaminsizlikde olabilir,inşaallah tiroit değilsindir canım,bunun için endokrinoloji veya nükleer tıp doktoruna gidiyorsun gelişmeleri paylaşırsan sevinirim tekrar hoşgeldin
arkadaşlar siteye yeni üye oldum öncelikle herkese merhaba.ben 23 yaşındayım, boy 1,63 kilo 50 fakat çooook zayıfım yıllardır kilo alamıyorum ve göğüslerim yok denecek kadar az.ne yapmalıyım bilmiyorum.benim metabolzmamda hızlı çalışıyor.yedklerimi yakıyorum.çok yorgun oluyorum genelde. saçlarım çok dökülüyor. biraz araştrma yapnca tiroidle ilgili olabilecğnden şüphelendm.hipertiroid olablr hızlı çalştğı için.bunun tedavisi için ilk önce hangi bölüme gitmem gerekiyor.bana yardım ederseniz çoook sevinirim((
çok şükür ki durumumda bir değişme ya da nüksetme olmadığı için ilacı hala kullanmıyorum ama 2 ayda bir tahlillerim yapılıyor,kontrole gidiyorum...herşey yolunda .sadece gözüm tam olarak düzelmedi maalesef:çok üzgünüm:....bu güzel bilgiler için teşekkür ediyorum elifcima.s.
Bende yeni uye oldum sizin gibi troid hastasiyim .
Canııım geçmiş olsun.Yenimi öğrendin.Tiroidin çalışmıyor mu çokmu çalışıyor yoksa??? Paylaşırmısın