Ben De Pzt Günü Kontrole Gideceğim Doktoruma..bakalim Değerlerim Ne Durumda...en Son Normal Araliktaydi Inş Yine öledir...ben şunu Merak Ediyorum Pztsiyi Beklemeden Aranizda Fikir Sahibi Olan Varsa Benle Paylaşsin Bende Nodül Yok Ama Acaba Değerlerim Normal Aralikta Olsa Dahi Oluşabilir Mi Böle Bir şey...birde Benim Doktorum Eliyle Boğazima Bakti Yutkunmami Istedi Ve Yok Dedi Sende Nodül Bi Makinayla Ultrasonla Bakmasi Gerekiyor Muydu Bilmiyorum.ama Ben Gerçekten Iyi Farkettim Bu Işi Başinda Yakaladim Yoksa Ilerde Başima Iş Açabilirdi Herkese Geçmiş Olsun
bende troid hastasıyım ama ilaç kullanmıyorum.3 ayda bir düzenli ultrason çekip hormon değerlerimi ölçtürüyorum ve bu bilgileri dosyalıyorum.levatiron ve tefor aynı förmokolojik etkilere sahip ilaçlar zaten.sadece üretici firmalar farklı.dr önermediği sürece sakın kendinize göre ilaçın miktarını artırmayın.ve 3 ayda bir dr gidip ilaçın olması gereken dozunu ayarlatın.
Doktora Ilk Gittiğimde Tsh 10 T3 Ve T4 Normal Araliktaydi I.nternette Araştirdiğima Göre Kisirliğa Sebep Olabileceğiydi.ve Ben Doğal Olarak çok Korktum.ama Benim Başinda Yakaladiğimizi Ilaçla Normal Seviyeye Düşeceğini Kafama Fazla Takmamami Söledi Hatta Unut Sen Bu Hastaliği Dedi Ve Gerçekten Iki Ayda Değerlerim Normal Seviyeye Düştü Size Sormak Istediğim Benim Gibi Ilaç Kullanip Değerleri Normal Olsa Dahai Bebek Problemi Yaşayanlar Var Mi Bebeğin Olmamaisna Başka Sebeplerde Var Biliyorum Ama Sirf Bu Yüzden Olmayan Var Mi Paylaşirsa Sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?