Tiroid ameliyatı sonrası durum hakkında sormak istiyorum

filologunbiri

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2022
26
7
29
Merhaba kızlar Ben geçen hafta çarşamba günü tiroid ameliyatı oldum tüm tiroidlerim alındı Umarım patoloji sonucum temiz gelir. Ben ameliyat olmadan önce sol modülümden dört defa biyopsi oldum ve 2 tanesi a tipi belirsiz olarak sonuç geldi diğer 2 sonucumda malign(kanser) şüphesi geldi ve benim tiroidim toksik olmayan multinodüler guatr olarak geçiyor merak ediyorum bu durumda olup ameliyattan sonra atom almayan var mı

N
Benim de nodüler guatr nedeniyle 2019 yılında tiroid bezimin tamamı alındı.Patoloji sonuçlarım temiz çıktı.Amelyattan sonra atom da almadım.
Gelmiş geçmiş olsun,siz de temiz sonuç alırsınız inşallah🙏
Maşallah ne güzel çok sevindim inşallah darısı bana diyorum 🌸☺️ ben 1 senelik evliyim bir yandan insan çocuğu olmasını istiyor bu durumun hamileliği etkileyip etkilemediğini tam bilemiyorum siz alındıktan sonra gebelik yaşadınız mı

N

Maşallah ne güzel çok sevindim inşallah darısı bana diyorum 🌸☺️ ben 1 senelik evliyim bir yandan insan çocuğu olmasını istiyor bu durumun hamileliği etkileyip etkilemediğini tam bilemiyorum siz alındıktan sonra gebelik yaşadınız mı
Teşekkür ederim,darısı başınıza inşallah 😊
Şu an hamileyim kadın doğum doktoru ile beraber endokrinoloji doktoruna da düzenli takibe gidiyorum.Kontrol edildikten sonra problem olmayacaktır,tiroid bezi alındıktan sonra çocuk sahibi olan tanıdığım kimseler de var.İçinizi ferah tutun😊

Teşekkür ederim,darısı başınıza inşallah 😊
Şu an hamileyim kadın doğum doktoru ile beraber endokrinoloji doktoruna da düzenli takibe gidiyorum.Kontrol edildikten sonra problem olmayacaktır,tiroid bezi alındıktan sonra çocuk sahibi olan tanıdığım kimseler de var.İçinizi ferah tutun😊
Maşallah Bebeğinizi rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸 inşalllah bende kolay hamile kalırım umut oldunuz bana da gerçekten bunları duyunca bana çok iyi geliyor🌷

Amin çok teşekkür ederim😊
Böyle zamanlarda insan güzel birşeyler duymaya muhtaç oluyor.Aynı durumu ben de yaşadım sizi çok iyi anlıyorum.Gereken ne ise yapın ve herşeyin yolunda gideceğine inanın.
Herşey gönlünüzce olsun🤗
İnşallah canım çok teşekkür ederim 💐 zor günler geride kalır

Merhaba kızlar Ben geçen hafta çarşamba günü tiroid ameliyatı oldum tüm tiroidlerim alındı Umarım patoloji sonucum temiz gelir. Ben ameliyat olmadan önce sol modülümden dört defa biyopsi oldum ve 2 tanesi a tipi belirsiz olarak sonuç geldi diğer 2 sonucumda malign(kanser) şüphesi geldi ve benim tiroidim toksik olmayan multinodüler guatr olarak geçiyor merak ediyorum bu durumda olup ameliyattan sonra atom almayan var mı
Merhaba nerde oldunuz ameliyati ozelde mi ozelse fiyat nedir bir yakinim da olcak tiroiti buyumus endokrine gitti ameliyat olcak diye genel cerrahiye yonlendjrdi genel cerrahi biyopsi istedi yapildi tekrar istiyo bu sonucla ameliyata alamam sonuc ne iyi ne kotu diyo daha kac kere daha biyopsi olcak neye gore ameliyata alir bilginiz var mi kac aydir ugrasiliyo

X