• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endokrinoloji Tiroid ameliyatı sonrası sigara

zhr09

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
3
0
1
25
Merhaba ben 1 ay önce tiroid ameliyatı oldum iki tiroidim de alındı ama sigara içiyorum doktorada sormadım içebilirmiyim diye acaba ameliyat sonrası içen oldu mu ?

Merhaba ben 1 ay önce tiroid ameliyatı oldum iki tiroidim de alındı ama sigara içiyorum doktorada sormadım içebilirmiyim diye acaba ameliyat sonrası içen oldu mu ?
geçmiş olsun size birşey sorucam .bugünde ben çektirdim daha sonuçlarıı gösteremedim.siz anlarsınız belki diyr soruyorum sizce tehlikeli bir durum var mı

Eklentiler

• 1000036272.jpg
    1000036272.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 38
geçmiş olsun size birşey sorucam .bugünde ben çektirdim daha sonuçlarıı gösteremedim.siz anlarsınız belki diyr soruyorum sizce tehlikeli bir durum var mı
Merhaba teşekkür ederim benim ultrason da sağ lob 32mm sol lop 26mm çıktı ve parça alıp patolojiye gönderdiler sonuçlar çıkar çıkmaz ameliyat dendi sizin nodüllerde benimki kadar olmasa da büyük çıkmış ve parça istenebilir

Merhaba teşekkür ederim benim ultrason da sağ lob 32mm sol lop 26mm çıktı ve parça alıp patolojiye gönderdiler sonuçlar çıkar çıkmaz ameliyat dendi sizin nodüllerde benimki kadar olmasa da büyük çıkmış ve parça istenebilir
teşekkür ederim.ama alt taraftada nodül saptanmadı yazıyo.onu anlayamadım

Mrb geçmiş olsun bende de nodul var belirsiz çıktı sonucum.
Siz ameliyata nasıl karar verdinz atom aldinz mi usg görüntüsü nasıldı

Mrb geçmiş olsun bende de nodul var belirsiz sonucum.
Siz ameliyata nasıl karar verdinz atom aldinz mi usg görüntüsü yok

Mrb geçmiş olsun bende de nodul var belirsiz çıktı sonucum.
Siz ameliyata nasıl karar verdinz atom aldinz mi usg görüntüsü nasıldı
Ameliyattan önce belirsiz çıktı ama ameliyattan sonra yapılan patoloji sonucu henüz çıkmadı ama doktor yüzde 90 kötü huylu çıkar dedi doktor büyük ve şüpheli olduğu için hemen ameliyat dedi

Tiroid bezinizde nodül yok tiroid boyutlarınız normal herhangi şüpheli bir durum görülmemiş kist veya nodül olarak. Kan testi yapılmadıysa kan testi yapılarak bağışıklık sistemi ve tiroid fonksiyonlarınızın kontrolü yapılır.

Back