- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Endokrinoloji Tiroid ameliyatı sonrası sigara
- Konu Sahibi zhr09
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun size birşey sorucam .bugünde ben çektirdim daha sonuçlarıı gösteremedim.siz anlarsınız belki diyr soruyorum sizce tehlikeli bir durum var mıMerhaba ben 1 ay önce tiroid ameliyatı oldum iki tiroidim de alındı ama sigara içiyorum doktorada sormadım içebilirmiyim diye acaba ameliyat sonrası içen oldu mu ?
Merhaba teşekkür ederim benim ultrason da sağ lob 32mm sol lop 26mm çıktı ve parça alıp patolojiye gönderdiler sonuçlar çıkar çıkmaz ameliyat dendi sizin nodüllerde benimki kadar olmasa da büyük çıkmış ve parça istenebilirgeçmiş olsun size birşey sorucam .bugünde ben çektirdim daha sonuçlarıı gösteremedim.siz anlarsınız belki diyr soruyorum sizce tehlikeli bir durum var mı
teşekkür ederim.ama alt taraftada nodül saptanmadı yazıyo.onu anlayamadımMerhaba teşekkür ederim benim ultrason da sağ lob 32mm sol lop 26mm çıktı ve parça alıp patolojiye gönderdiler sonuçlar çıkar çıkmaz ameliyat dendi sizin nodüllerde benimki kadar olmasa da büyük çıkmış ve parça istenebilir
Hayır sizde nodül yok gayet iyi o yazanlar trodinzn büyüklüğüteşekkür ederim.ama alt taraftada nodül saptanmadı yazıyo.onu anlayamadım
Mrb geçmiş olsun bende de nodul var belirsiz çıktı sonucum.Merhaba ben 1 ay önce tiroid ameliyatı oldum iki tiroidim de alındı ama sigara içiyorum doktorada sormadım içebilirmiyim diye acaba ameliyat sonrası içen oldu mu ?
Mrb geçmiş olsun bende de nodul var belirsiz sonucum.
Siz ameliyata nasıl karar verdinz atom aldinz mi usg görüntüsü yok
Ameliyattan önce belirsiz çıktı ama ameliyattan sonra yapılan patoloji sonucu henüz çıkmadı ama doktor yüzde 90 kötü huylu çıkar dedi doktor büyük ve şüpheli olduğu için hemen ameliyat dediMrb geçmiş olsun bende de nodul var belirsiz çıktı sonucum.
Siz ameliyata nasıl karar verdinz atom aldinz mi usg görüntüsü nasıldı
Tiroid bezinizde nodül yok tiroid boyutlarınız normal herhangi şüpheli bir durum görülmemiş kist veya nodül olarak. Kan testi yapılmadıysa kan testi yapılarak bağışıklık sistemi ve tiroid fonksiyonlarınızın kontrolü yapılır.geçmiş olsun size birşey sorucam .bugünde ben çektirdim daha sonuçlarıı gösteremedim.siz anlarsınız belki diyr soruyorum sizce tehlikeli bir durum var mı