• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnakta oluşan siyah çizgi

sonmelodi00

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2019
721
1.462
63
30
Tırnağımda geçen hafta siyah bir nokta farkettim ve gitgide artıyor. Önemli bir şey midir bilen var mı? Virüs nedeniyle çok önemli olmadıkça hastaneye gitmek istemiyorum. Fotoğraf ekliyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
F266FA6A-A228-43EE-8527-84D5F283DFE6.jpeg

Birkaç ay önce benim bu şekilde ayak baş parmağımda oldu. Biraz tedirgin oldum açıkçası. Ama araştırdığım kadarıyla tehlikeli diyebilmek için tırnak tabanından en üste kadar uzun bir çizgi olması gerekiyormuş. Böyle ucunda olanlar genelde travmaya bağlı tırnak altı kanamalardan kaynaklanıyormuş. Benimkisi uzadı gitti zaten. Çok büyük ihtimal seninde öyle olacak. Takip et bakalım. Uzayan tırnakla birlikte gidiyorsa hiç korkma. Çok geçmiş olsun

Birkaç ay önce benim bu şekilde ayak baş parmağımda oldu. Biraz tedirgin oldum açıkçası. Ama araştırdığım kadarıyla tehlikeli diyebilmek için tırnak tabanından en üste kadar uzun bir çizgi olması gerekiyormuş. Böyle ucunda olanlar genelde travmaya bağlı tırnak altı kanamalardan kaynaklanıyormuş. Benimkisi uzadı gitti zaten. Çok büyük ihtimal seninde öyle olacak. Takip et bakalım. Uzayan tırnakla birlikte gidiyorsa hiç korkma. Çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim 🙏🏻

Back