Tırnaklarımın sert olması ve hızlı uzaması için ne yapmalıyım?

sumosh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
656
1
66
Kocaeli
Arkadaşlar tırnaklarım uzuyor uzamasına fakat bu aralar hemen kırılmaya başladılar. eskisi kadar sert de değiller. hepsini uzatıyorum derken bi tanesi kırılıverıyor. mecburen hepsini kesiyorum. önceden soyuluyordu bunu kendi çabalarımla düzelttim. ne yapmalıyım ciddi manada öneri istiyorum. hani bi tabir varya katır tırnagı gibi derler. SERT OLMASINI VE HIZLI UZAMASINI ISTIYORUM.. yardımcı olabilicek biri ya da bu konuda gercekten arastırma yapan var mı acaba ?

bu konuyu açıp soru sordugumdan berı arastırma ıcerısındeydım. ve aswang diye bi arkadasın tavsıyesı uzerıne menekşe yagı ve Dax Sulphur kullandım tırnaklarıma cok ıyı bakım yaptı. dax sulphuru ıhtıyacım oldugunu hıssettıgımde kullanıyorum. ama kendım de bir şeyler katarak tırnak bakım yagımı yaptım. kalyon da kullandım hala kullanıyorum tırnak ve tırnak etı bakım yagını. onun dısında
1 kapak menekşe yağı
1 kapak tatlı badem yagı
1 kapak limon yagı
1 kapak zeytinyagı nı bir yag sisesinde karıstırdım ve her gun duzenlı olarak sürüyorum tırnaklarıma. pamuklu cubuk la iyice yediriyorum. hiçbir sorunum kalmadı. el kremi mutlka kullanıyorum ve hafta da bir iki gün tırnaklarımı havalandırıyorum ojemi temizliyorum. kolay gelsin herkese..

1 veya iki yemek kaşığı zeytinyağını küçük bir kaseye koy üstüne de yarım limondan 2-3 damla damlat tatlım ve bu karışımın içerisnde tırnaklarını 15 veya 30 dk beklet haftada 1 veya 2 kere yaparsan etkili oluyorben yapıyorum

Kalyon kullan ben çok uzun zaman önce bir yıla yakın kullandım, şimdi kesemiyorum törpüyle kısaltabiliyorum. Eczaneden al şeffaf cila gibi, sür 24 saatte bir yenile ama 1 günden fazla kalırsa yumuşatır diyorlar.
Birkaç kullanımda bile farkı göreceksin...

ben bu dediğini cok yaptım canım ya besliyor ama zeytinyagı bende ıse yaramıyor nedense :)

bende kullandım canım saolasın hatırlattıgın ıcın. kalyonun tırnak ve tırnak eti bakım yagı var bende ojelerı cıkardıktan sonra masaj yaparak yedırıyorum tırnaklarıma. cok yıı oluyor soyulmalar ıcın. tırnagımın üstü pürüzsüz aynı zamanda tırnak etlerını kesmeme gerek kalmıyor.

bnu bende yapıyorum süreklilik olursa çok etkili gerçekten

Dışardan müdahalelere pek inanmam ben,o yüzden biotini öneriyorum kesinlikle ben de işe yarıyorr

Bende limon ve zeytin yağı bakımı yapıyorum işe yarıyor güçlendiyor tırnağı baya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…