Tırnaklarımın Alt Tarafında Deri Gibi Seyler Var!!

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
163
İstanbul
[ Merhaba arkadaşlar benim tırnaklarımın alt köşesinde deri gibi şeyler var birkaç tırnağımda çok birkaçında az bu sadece bende mi var nasıl düzeltebilirim yada herkesin mi böyle tırnkları var şey bide unutmadan tırnak yemeye karşı bi oje varmış adını falan biliyormusunuz ?[/

bendede var ama cok ince benimkisi hemde dalgali degil düz :bbo:
doktora görünmedin mi canim

canım onlar katikül değil miii? yani manikür yapıtırınca onları kesiyorlar işte bir de tırnak yanlarında var onları da temizliyorlar bir de törpü işte manikür oluyor .

ya onlardan bndede var ve bn ordaki deriyi suyla yumuşatıp küçük makaslar varya onunla kesiyorum bi iki hafta sonra tekrar çıkıyor sinir oluyorum o deriye

katikül yok ediciler var gerçi sadece avonu biliyorum onlardan kullanan varmı işe yarıyomudur

O deri herkeste var da keserken dikkat et mikrop kapmasın.Oraları keserek enfeksiyona açık hale getiriyoruz çünkü

ewt o deri herkeste var manikürde onları temizliyorlar zaten. ben bi kere manikür yaptrdım sonra baktım basit bişey şimdi kendim yapıyorum çok da güzel oluo kendin onları kesebilirsin küçük bi manikür seti alsan onun içindeki bi parça işini görür

Arkadaşlar bende o deri yok, çünkü ben daha çok küçükken 3-4 yaşlarındayken annem benim tırnağımın üzerindeki o derileri geriye itmeyi öğretmişti. o zamandan beri sürekli tırnağımla o derileri tırnak gerisine doğru itiyorum ve artık yapmadığım zamanlarda bile bende asla çıkmıyor. siz de deneyin umarım işinize yarar

hem merak etmeyin kötü bir görüntü olmuyor, hatta benimkierin resmini koyayım:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ittiğimde sadece açısını değiştiriyorum dikleşiyolarlaelaelaelaelaesonra da onları tırnak makasıyla kesiyorum.Bende bi sorun var galibabenneyaptımki
Bu arada lim10 ellerin benimkilerden bile güzel kıskandım şimdiÇok üzgünüm çoook:1rolleyes:

tşk ederim canım

bilemiorum belki uzun süre yaparsan işe yarar ya da yapıyla da alakalı da olabilir, bende alışkanlık oldu hergün yapıorum genelde:)

bendede vardı ama et makası aldım iice yumusatıp ileri ittikten sonrsa et makasıyla çok derine inmeden kurtulabilrsin..
bu arada et makasını her yerde bulabılırsın..

ben de hele hic yoktu... kucuklukten beri hic kutikul problemim olmadi, ama sonra ne zamanki arkadaslardan heves ettim manikur yaptirdim onlar da cikmaya basladilar Çok üzgünüm çoook simdi avonun kutikul gidericisini kullaniyorum, yalniz son cikan kalem seklinde olani begenmedim, eski tupte olani daha iyi... :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…