[ Merhaba arkadaşlar benim tırnaklarımın alt köşesinde deri gibi şeyler var birkaç tırnağımda çok birkaçında az bu sadece bende mi var nasıl düzeltebilirim yada herkesin mi böyle tırnkları var şey bide unutmadan tırnak yemeye karşı bi oje varmış adını falan biliyormusunuz ?[/
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tırnaklarımın Alt Tarafında Deri Gibi Seyler Var!!
- Konu Sahibi limonkiz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? E
EU1
Ziyaretçi
Arkadaşlar bende o deri yok, çünkü ben daha çok küçükken 3-4 yaşlarındayken annem benim tırnağımın üzerindeki o derileri geriye itmeyi öğretmişti. o zamandan beri sürekli tırnağımla o derileri tırnak gerisine doğru itiyorum ve artık yapmadığım zamanlarda bile bende asla çıkmıyor. siz de deneyin umarım işinize yarar
hem merak etmeyin kötü bir görüntü olmuyor, hatta benimkierin resmini koyayım:
hem merak etmeyin kötü bir görüntü olmuyor, hatta benimkierin resmini koyayım:
Son düzenleyen: Moderatör:
- 24 Nisan 2007
- 1.620
- 1.694
- 333
ben de hele hic yoktu... kucuklukten beri hic kutikul problemim olmadi, ama sonra ne zamanki arkadaslardan heves ettim manikur yaptirdim onlar da cikmaya basladilar Çok üzgünüm çoook simdi avonun kutikul gidericisini kullaniyorum, yalniz son cikan kalem seklinde olani begenmedim, eski tupte olani daha iyi... :dance: