• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tırnaklarımı yemek ıstemıyorum

önce bir kaç gün kendinizi frenleyin yanınızda sürekli olan kişilere söyleyin sizi uyarsınlar bir kaç gün geçtikten sonra düzgünce manikür yapın veya yaptırın törpületin ve koyu renk oje sürün. o güzel görüntüye kıyamazsınız zaten ve koyu renk oje de işin sırrı. çünkü soyulduğunda kemirildiğinde çok çirkin bi görüntü oluştu için yemek istemiceksiniz.
bende kısalttığımda kemiriyorum tırnakları o yüzden hemen koyu renk oje sürerim.

24 yaşındayım ve 6 -7 yaşımdan beri tırnak yiyiyorum ve hiçbirşekilde engel olamıyorum kendime ama bu aralar acı oje kullanıyorum çok fena i tadı var götüremiyorum ağzıma tırnaklarımı
ve bide ojeyi kullandıktan 2 hafta sonra manikür yaptır kıyıpta yiyeemiyosun öle olunca ve sonra yine devam et acı oje

bende 17 yasındayım 7 yaşımdan beri tırnak yiyorum asLaa vazgeçemiyorum acı öje fiLan fayda etmiyor farkında oLmadan yemeye başLıyorum ama artık istemiyorum bundan kurtuLmak istiyorum çünkü fena haLde tırnakLarımın şekiLLeri bozuLdu:1no2:

Off bende hep yiyorum ya bi türlü vazgeçemiyorum..mirmirmirmirofffffff yemek istemiyorum annemlerde çok kızıyo uyarıyo ama alışkanlık işte bırakamıyorum..acı ojede kullandım ama yok yok yok...:delphin:

ben kendimi bildim bileli tırnaklarımı yiorum acı ojelere o kadar çoook para verdimki anlatamam ama yinede kar etmedi acı ojeyi bile yedigim anlar oldu kendimden nefret ediorum bu yüzden hayatım boyunca tırnak makasıyla tırnak kesmedim yaaa hiiiiiç oje süremedim ve benim temmuz ayında dügünüm varın siz düşünün tırnaklarımı 1 aydır yemiorum çokda güzel uzadılar ama o kdar bakım yapmama karşılık yinede kırılıorlar aklım başıma geldi yemiorum ama zaman yok uzaması için ve dügüne kadar güzel tırnaklara sahip olamıcam bende bu yüzden protez tırnak yaptırıcam ama öyle çoook uzun olanlardan degil şöyle kibar hafif uzamış istiorum ben aranızda protez tırnak yaptıran varmı ?

Back