• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tirnaklarimi Uzattigimda Sarariyor

kızlar tırnaklarım sapsarı uzatıncada çok çirkin oluyor sizce niçin sararıyor bu tırnaklar bilgisi olan varmı?

arkadasım o sorun bendede var sapsarı oluyor tırnaklarım arastırdım nedeni surekli oje surmem ve havasız kalmasıymış vala bende hala var ee sapsarı olunca asla beyaz oje veya parlatıcı kullanamıyorum hep koyu renkler kaydirigubbakcemile2

evet devamlı oje sürüp havasız bırakınca tırnaklar sararıor ama doktora git ilaç veriyor jel gibi bide hap fln devamlı kullanırsam geciyor ama ojeni sildiğinde 1 gun mutlaka dinlendir tırnaklarını

ben surekli sabah suruom ojeyi aksam siliom arada dinlendiriom bi kac gun bisey yapmiom ama ok Shukur beyazlar hala ama kirilio yada tirnak ikiye bolunuo su zeytin yagi ile limonu hemen denicem saol Zelishh :1hug:

tırnaklarını kestikten sonra yağlı krem sürersen sararmayabilir kaydirigubbakcemile5

mrb arkadailar ya benim tırnalarımın üstü soyuluyo be nakadar uzatmak istesemde uzamıyor.tırnamı nasıl sertleştircem bilmiyorummm bi fikri olan avrmısenağlama

canım benımde tırnaklarımmda aynı sorun var bana kalyon oje onerıldı sımdılık onu kullanıyorum umarım etkılı olur

Limon suyundan beklet tırnaklarını..
çok çabuk kırılan ve katı ayrılan tırnaklar içinse limonun içine bebe pudrası her gün 5 dk.bekletin..faydasını görüceksiniz..

canım daha bı hafta oldu kullanalı bununla bırlıkte beyazz ın onerısını uygulamaya baslıycam belkı daha faydalı olur

Limon suyundan beklet tırnaklarını..
çok çabuk kırılan ve katı ayrılan tırnaklar içinse limonun içine bebe pudrası her gün 5 dk.bekletin..faydasını görüceksiniz..

kaydirigubbakcemile5 limon suyuna birkaç damla badem yağı damlatırsanızda faydasını görüyorsunuz. hem besliyor, kırılmayı önlüyor, hemde sararma sorununa çözüm oluyoryerimseniben

arkadaşlar bu sorunu bende yaşıyorum tırnağın katının ayrılması ve sararmasını doktora başvurdum katının ayrılma sebebi protein eksikliğinden kaynaklanıyormuş sararma problemide havasız kalmasından kaynaklanıyor evde olduğum zamanlarda oje kullanmamaya çalışıyorum şuan sararma sorunu ortadan kalktı diyebilirim

Back