Tırnaklarımı sevmiyorumm :(

nesliertn

Miniğini bekliyor =)
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
469
48
73
34
Ne olucak bu tırnaklarımın hali ne yapabilirim ? şekilleri bozuk. Bu kadarcık uzatana kadar neler cektim

düzenli manikür yaparsan düzelir benimde hobitimsiydi bakarsan bağ olur dedikleri bu olsa gerek şimdi özene bezene oje sürüyorum:)

şimdi uzun ama biçimsizler. cumarteside nişanım var

Canım hayırlı olsun tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.
Sen şimdi eğer uygunsan en yakın kuaföre git onlara danış. Şuanki uzunluklarıyla manikür yapılabiliyorsa yaptır bence. Olmadı nişanında takma tırnak filan kullanırsın sadece o gün için. Sonra çıkarırsın çünkü pek sağlıklı olmadığını duymuştum takma tırnakların.

Evet sağlıksız olduklarını biliyorum malesef. Sanırım takma tırnak takıcam bir günlükte olsa

Evet sağlıksız olduklarını biliyorum malesef. Sanırım takma tırnak takıcam bir günlükte olsa
Bence hemen işin kolayına kaçma tırnakların resimdeki haliyle bile çirkin değil. Ayrıca şuan daha uzun olduğunu söylemişsin. Biçimlendirip oje sürdüğünde güzel duracağına eminim
Benim de tırnaklarım bu uzunlukta olsaydı da manikür yaptırabilseydim. Seninki iyiymiş yine. Ben yemeyi bırakalı yeni oldu. Uzamalarını sabırsızlıkla bekliyorum

Artık çok kaliteli tama tırnaklar var takıldığında takma olduğu anlaşılmıyor bile...

Bilmem hc kullanmadimda yinede gördüklerimden duyduğum hissi belirttim melek:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne olucak bu tırnaklarımın hali ne yapabilirim ? şekilleri bozuk. Bu kadarcık uzatana kadar neler cektim

Eki Görüntüle 1013373 Eki Görüntüle 1013374

canım tırnaklarını oval kesme kut kes ve bı manıkur yaptır tırnak dıbındekı etlerı ıcerı ıteledıklerınde tırnak boyun otomatık bı tık daha uzayacakk ama dedıgım gıbı tırnaklarını kut kesmelısınn sonrada uzatmalsınn cok sorunlu bı tırnagın yok bence hatta bakımla cok gzl olablırr

birdee suya limon ekleyıp tırnaklrını onun ıcınde beklet lımon tırnaga cok ıyı gelıyorr

Bilmem hc kullanmadimda yinede gördüklerimden duyduğum hissi belirttim melek:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Normal kuzum ucuz tırnaklar takınca gerçekten korkunç görünüyor ama çok kalitelileri var onlar hiç anlaşılmıyor tabii kısa olanları uzunları yine itici bence... Bende ellerime hiç kullanmadım ama ayak baş parmaklarımdan birinin tırnağı düşünce takma tırnak mevzusı ile müşerref olmak durumunda kaldım

Şu sıra takma tırnaktan sıkıldım ama şimdi düşen tırnağa jel veya akrilik protez yapacağım en azından aman tırnağım düştü aman çıktı derdim olmaz bütün yaz rahat ederim...

Bende takma tırnak kullanıyorum ama hıc basıt durmadı. Normalde uzun olurdu tırnaklarım. Bı ara psklojım bozuktu koparıp atıyordum kısacık kaldılar. Uzamasınıda bekleyeöedım acıkcası takma tırnak taktım. Resmi atıyorum. Basıt durmuşsa soyleyın lutfen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Normal tırnaktan farkı yok canım çok güzel durmuş ...

Ben arkadaşımızın demek istediğini anladım, eskiden çeşit yoktu sadece bu bembeyaz çirkin plastik parçaları takılırdı ve kısaltmak şekillendirmekte gelmezdi akıllarına haliyle çirkin durudu, kastettiği o yani :)

Tesekkur ederım kılıc balığı:)) pekı takmak tırnak takılı olunca tırnak yınede uzuyomu?

Tesekkur ederım kılıc balığı:)) pekı takmak tırnak takılı olunca tırnak yınede uzuyomu?

Tırnak dipten uzar biliyorsun ki, takma tırnak ile uzamanın bir alakası yok canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…