Ne olucak bu tırnaklarımın haline yapabilirim ? şekilleri bozuk. Bu kadarcık uzatana kadar neler cektim
Eki Görüntüle 1013373 Eki Görüntüle 1013374
Manikürü kendin yapma bence kuaföre yaptır biraz daha uzayınca çok çok güzel olacağına eminim.
şimdi uzun ama biçimsizler. cumarteside nişanım var
Canım hayırlı olsun tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.
Sen şimdi eğer uygunsan en yakın kuaföre git onlara danış. Şuanki uzunluklarıyla manikür yapılabiliyorsa yaptır bence. Olmadı nişanında takma tırnak filan kullanırsın sadece o gün için. Sonra çıkarırsın çünkü pek sağlıklı olmadığını duymuştum takma tırnakların.
Bence hemen işin kolayına kaçma tırnakların resimdeki haliyle bile çirkin değil. Ayrıca şuan daha uzun olduğunu söylemişsin. Biçimlendirip oje sürdüğünde güzel duracağına eminimEvet sağlıksız olduklarını biliyorum malesef. Sanırım takma tırnak takıcam bir günlükte olsa
Evet sağlıksız olduklarını biliyorum malesef. Sanırım takma tırnak takıcam bir günlükte olsa
takma tırnakda hafıflık var ya bıraz sankıbasit cırkın duruo
Artık çok kaliteli tama tırnaklar var takıldığında takma olduğu anlaşılmıyor bile...
Ne olucak bu tırnaklarımın haline yapabilirim ? şekilleri bozuk. Bu kadarcık uzatana kadar neler cektim
Eki Görüntüle 1013373 Eki Görüntüle 1013374
birdee suya limon ekleyıp tırnaklrını onun ıcınde beklet lımon tırnaga cok ıyı gelıyorrcanım tırnaklarını oval kesme kut kes ve bı manıkur yaptır tırnak dıbındekı etlerı ıcerı ıteledıklerınde tırnak boyun otomatık bı tık daha uzayacakk ama dedıgım gıbı tırnaklarını kut kesmelısınn sonrada uzatmalsınn cok sorunlu bı tırnagın yok bence hatta bakımla cok gzl olablırr
Bilmem hc kullanmadimda yinede gördüklerimden duyduğum hissi belirttim melek:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende takma tırnak kullanıyorum ama hıc basıt durmadı. Normalde uzun olurdu tırnaklarım. Bı ara psklojım bozuktu koparıp atıyordum kısacık kaldılar. Uzamasınıda bekleyeöedım acıkcası takma tırnak taktım. Resmi atıyorum. Basıt durmuşsa soyleyın lutfenEki Görüntüle 1098216 Eki Görüntüle 1098217
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tesekkur ederım kılıc balığı:)) pekı takmak tırnak takılı olunca tırnak yınede uzuyomu?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?