• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tirnaklarim

CiRiLLA

Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
31.832
142.539
798
Selam kizlar sag el tirnaklarim uzun sol elimdekiler kisa kiriliyor bir esitleyemedim gitti sol elle surekli yaptigim tirnagima zarar verecek birseyde yok tirnaklarim gucsuz olsa iki elimdekilerinde kirilmasi gerekmezmiydi bu gidisle sola takma tirnak uygulayip sagida kendi tirnagimi kullanicam -.- ama goruntu nasil olur bilemedim

Yatmadan önce limonla ov tırnaklarını öyle uyu. Kırılması düzelecektir.

Tesekkurler baslayacagim uzamasinada yardimci oluyor mu ?
Uzamasına yardımcı olmuyor mu bilmiyorum uzun Tırnak kullanmıyorum ama tırnakların kırılmasını önlüyor ve besliyor unutmuşum içine azıcık zeytin Yağı damlatırsanoz daha iyi sonuç alabilirsiniz.

Uzamasına yardımcı olmuyor mu bilmiyorum uzun Tırnak kullanmıyorum ama tırnakların kırılmasını önlüyor ve besliyor unutmuşum içine azıcık zeytin Yağı damlatırsanoz daha iyi sonuç alabilirsiniz.
Anladim olsun kirilmasa bile yeter isime yarayacak yekrar sagol

Kısa tırnak moda artık..bence hepsını sola göre ayarla..

Kısa tırnak moda artık..bence hepsını sola göre ayarla..
Abartili derecede uzun kullanmiyorumda tirnak yapimdan dolayi kisayken kotu gorunuyor o yuzden dert ettim yoksa bana kalsa kisa daha rahat kestigimdede guzel dursa keske hep kisacik tutardim :/

Selam kizlar sag el tirnaklarim uzun sol elimdekiler kisa kiriliyor bir esitleyemedim gitti sol elle surekli yaptigim tirnagima zarar verecek birseyde yok tirnaklarim gucsuz olsa iki elimdekilerinde kirilmasi gerekmezmiydi bu gidisle sola takma tirnak uygulayip sagida kendi tirnagimi kullanicam -.- ama goruntu nasil olur bilemedim

Ahh canimm ne buyuk dertlerin varmis senin boylee benim.konumi basit gormekte hakliymissin :D tirnaklar onemlidir tabi aglama ama uzar okey.

Ahh canimm ne buyuk dertlerin varmis senin boylee benim.konumi basit gormekte hakliymissin :D tirnaklar onemlidir tabi aglama ama uzar okey.
Soylediklerim fena koymus ki etrafta konularimi aramissin yazmak icin evet senin gibi kafayi kiracagima tirnagim kiriliyoor :)))) aglamak senin isin

Soylediklerim fena koymus ki etrafta konularimi aramissin yazmak icin evet senin gibi kafayi kiracagima tirnagim kiriliyoor :)))) aglamak senin isin

Ucuz bir insansın gercekten acıyorum suan sana.. Gercek hayattaki pısırık silik insanlar senin gibiler sen gercek hayatta benim karsımda ağzını acamazsın emin ol burada kendini tatmin ediyorsun işte kendi kendine konus dur hevesini al en azından burdan birilerine laf söyleyip ağzımı açabiliyorum diye ona buna kocana kaynanana filanda saldırmamıs olursun stres yeri ilan etmişsin kadınlar klubunu şaka gibisin hahaha

Back