Tırnaklarım çok yavaş uzuyor :(

Tost

Saç Hastası ^^
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
32
0
16
Tekirdağ
yardim lazim , acil yardiiim
tirnaklarim cok yavas uzuyor.. nasil daha hizli uzatabilirim ? bilgisi olan var ise, yardm edebilir mii

yardim lazim , acil yardiiim
tirnaklarim cok yavas uzuyor.. nasil daha hizli uzatabilirim ? bilgisi olan var ise, yardm edebilir mii

benimkilerde çok hızlı.
değiş tokuş yapalım mı .
bende bıktım sürekli törpülemekten.

önceden yiyordum, 2-3 sene öncesine kadar.. uzatmaya basladim ama zor uzuyorlar. dedim acaba o yuzden mii
ama dedigin gibi degis tokus da yapabiliriz canim

Flormar tırnak uzatıcı kullanabilirsin. Ayrıca zeytinyağı ve limon karışımını her gün tırnaklarına sürersen, hem tırnaklarını güçlendirir hem de, uzamasına yardımcı olur

Flormar tırnak uzatıcı kullanabilirsin. Ayrıca zeytinyağı ve limon karışımını her gün tırnaklarına sürersen, hem tırnaklarını güçlendirir hem de, uzamasına yardımcı olur

nasil uygulicam zeytinyaği ve limon karisimini :)

nasil uygulicam zeytinyaği ve limon karisimini :)

Bir kaç damla zeytinyağı ve bir kaç damla limonu, minik bir kapta karıştır ve kulak pamuğu ile tırnaklarına oje gibi sür ve kurumasını bekle. Çok yoğun sürmene gerek yok zaten. Bunu her gece yaparsan çok faydasını görürsün.

cok tesekkür ediyorum canım, basliyorum o zaman bu aksam :)

Konu içeriği nedeniyle "Güzel ve Bakımlı Eller İçin Öneriler" başlığına taşındı.

tırnak cefadan saç sefadan uzar derler. neden bilmiyorum ama suyla çok temas halinde bulunan tırnaklar daha çabuk uzuyor. her akşaam bir kaç damla gliserin ve badem yağı katılmış ılık suda bekletilebilir eller. üstüne de vazelin srüyorum ben daha yumuşak oluyor:)

benm tırnaklarımda çok gez uzar uzatmak istediğimde bulşık yıkarım bol bol birde gece yatmadan tırnaklarıma yağlı krem sürerim.

Canım oriflame da growth booster diye bir ürün var onu önerebilirim sana bende kullanıyorum faydalı bir ürün oje gibi tırnağa sürüp masaj yaparak yediriyorsun.

canim hemen dax sulphur kreminden al bi haftada cok fark ediyor ayrica uzatmanin yaninda saglamlastirip beyazlastiriyor da bugune kadar en cok memnun kaldigim el urunu

canim hemen dax sulphur kreminden al bi haftada cok fark ediyor ayrica uzatmanin yaninda saglamlastirip beyazlastiriyor da bugune kadar en cok memnun kaldigim el urunu

bence para harcamaya gerek yok bir hafta bulaşık makinesi yerine elinde yıka süper uzuyor hemde bedava

Anlasilan su parali diye evde hic bulasik yikamiyorsunuz biz tirnak icin degil hijjyen icin yikiyoruz siz urunun mumessilisiniz sanirim

arkadasimiz yardimci olun tirnaklarim uzamiyor demis, fikir verdim.size ''parali diye bulasik yikamiyorum'' demedim ''bedava degil'' dedim:) fikrimi begenmek zorunda degilsiniz fiyatini biliyor olmamda mumessil oldugumu gostermez soyledigim gibi urunu KULLANIYORUM dolayisiyla satin aldim fiyatini tabi biliyorum.enteresanmis

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…