• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklarım çok kötü:(

maGalena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
66
0
96
İstanbul
Kızlar normalde ben çok bakımlı bi kız olmama ragmen ve tırnaklarımı da yemememe ragmen tırnaklarım cok kotu bana bişeyler önerebilir misiniz?Kenarları yiyormuşum gibi soyuluyor ve tırnagı kestigimiz yer varya orası uzarken çok şekilsiz oluyor ayrıca tırnak dibinde deri gibi bi kısım var o butun tırnaklarımda var hic memnun değilim tırnaklarımdan lutfen bildiğiniz etkili bir yontem varsa benle paylaşın çok memnun olurum.:1no2:

aynı dertten bendede var canım sinir oluyorum gerçekten,ne tırnağımın şekli güzel nede ellerim offf avondan Kütikül giderici kompleks almayı düşünüyorum bakalım fiyatı 9,95

aynı dertten bendede var canım sinir oluyorum gerçekten,ne tırnağımın şekli güzel nede ellerim offf avondan Kütikül giderici kompleks almayı düşünüyorum bakalım fiyatı 9,95

kütikül o tırnagın dibindeki deri oluyor di mi canım bende araştırıyım onu alayım belki düzelirr:( senağlama

annem oliviumdan bi set almıştı böle 4 taraflı tırnak törpüsü,tırnak yağı bide el kremi ii gelio yandaki etleri falan baya bi besliyo

kızlar benimde tırnaklar çok güzeldi bi zamanlar nazarmı değdi anlamadım herkes ne güzel tırnakların var derdi takma tırnak sanırlardı ya şimdiyse uzarken tırnaklarım etlerinden ayrılıyo nasıl anlatayım o beyaz kısım ortasına kadar geliyo bazen bu neden oluyo hiç anlamadım artık ne oje sürüyorum nede uzatıyorum tırnakları :(

Manikür yaptırın, ya da kendiniz yapmayı öğrenin. En güzel şekli manikür veriyor tırnağa. Ama manikür yaptıramam kendim de yapamam derseniz yukarıda bahsedilen kremler de bir nebze işe yarar sanırım.

slm arkadaşların bahsettiği kütikül giderici gerçekten muhteşem düzenli kullanıldığında manikürlü gibi ellere sahip oluyorsunuz ben denedim kesinlikle tavsiye ederim

bende manikür yaptırmanı tavsiye ederim.
ya da tırnak diplerindeki etleri kesmeden yok eden ürünler kullan. kendin kesmeye çalışma tırnaklarına zarar verirsin. ben keseyim derken tırnağımı zedelemişim. 3 tırnağımda uzarken farkettim dip tarafında topluiğne ucu kadar nokta nokta çukurlar oluştu.
uzayınca baktım dipten düzgün geliyor. bir daha kendim ellemiyorum manikür yaptırıyorum. çünkü işini iyi yapanlar tırnağa güzel biçim veriyor.

Back