• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklara gazete baskısı :)

bende sımdı denedım gercekten guzel duruyor ama cila (parlatıcı) surerken baskının murekkebı akıyor fırca darbelerıyle cok fazla darbe yapmamak lazım .s

ya kızlar bende denedim kolonyayla ama böyle gazetenin lifleri kaldı :(( böyle pütür pütür oldu üstü acaba ben mi beceremedim yoksa bunun için başka bişi mi yapmam lazım yardım edinn lütfenn :(

ya kızlar bende denedim kolonyayla ama böyle gazetenin lifleri kaldı :(( böyle pütür pütür oldu üstü acaba ben mi beceremedim yoksa bunun için başka bişi mi yapmam lazım yardım edinn lütfenn :(

Kolonya kuruyasıya kadar bekletmiş olabilir misin acaba yada ojen tam kurumadan mı yaptın ? Oje bir iki saat kurusun ondan sonra Tüm gücünle her yerine bastırıp cekmen yeterli olucaktır.

Kolonya kuruyasıya kadar bekletmiş olabilir misin acaba yada ojen tam kurumadan mı yaptın ? Oje bir iki saat kurusun ondan sonra Tüm gücünle her yerine bastırıp cekmen yeterli olucaktır.
evet sanırtım sorunumu buldum ilkini aceleden tam kurumadan yapmışım sanırım birde öle çıksın diye gazeteyi öle iyice bastırmamdan kaynaklanıyormuş yani nazikçe koyup çekmem yeterliymiş :D benimle aynı sorunu yaşayanlara duyurulur!!! ;)

kızlar çok severek yapıyorum sizede tavsiye ediyorumm çok hoş duruyorr :))

Yapılışına gelince bir bardağa biraz alkol koyuyorsunuz.Gazateden de parmağınız kadar küçük parçalar kesiyorsunuz.Daha sonra tırnaklarınıza açık renk bi oje sürüp kurumasını bekliyorsunuz kuruduktan sonra tırnağınızı alkole batırın ardından kestığiniz küçük gazete kağıtlarını üstüne yapıştırın biraz bekleyin ve yavaşça kağıdı kaldırın.En son üstüne cilanızıda çektiniz mi işlem tamamadır.Umarım beğenirsiniz:) Baskı yapıldıktan sonraki halii de böyle oluyor.

Eki Görüntüle 355665 Eki Görüntüle 355666 Eki Görüntüle 355667 Eki Görüntüle 355668

çok şeker olmuş :)

ben yaptım ama yazılar silinik duruyor.konu sahibesi neden olabilir sence nerde yanlış yapıyorum?????

Back