• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnak yiyen oglum

6 ustu 1 anne

Yorgun savaşçı
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
2.485
7.649
158
33
Arkadaşlar 7 yaşında ki oğlum bir senedir ya tırnaklarını yıyor yada kopartıyor
Daha kucukken arada kopartıyordu
Huy yaptı alışkanlık oldu
Napsak fayda etmedi
Kızdım yaptı, anlattım yaptı bşr turlü bırakmadı ve eller çok kötü duruyor

Napmayı önerırsınız

Napsak fayda etmedi

Napmayı önerırsınız
Benim oğlumda yiyordu eczanelerde acı oje var ben onu aldım icine birazda karabiber attım . Tırnağına sürdüm şimdi bıraktı. Artık yemiyor.

Tırnak yiyen insanların parmak resmini goster demıstı biri simdi onu denedım
Korktu biraz ınsallh ise yarar

Güzel bir film açın önüne de bir tabak çekirdek koyun bol bol çitlesin:)Kesin çözüm!Sürekli meşgul etmeniz lazım yoksa asla kurtulamaz hele ki okullar da kapalıyken bu işi çözmelisiniz

Koskoca adam olan eşim bile yiyor. Çocukluktan kalma bir alışkanlık. Devamlı yeme diyorum çekiyor elini. Unutunca yine bir bakiyorum eli ağzında. Keşke bir çözümü olsa ben de uygulasam.

Çocukların yaptığı davranışlar için kızmayın lütfen ya. Hiçbir faydası olmadığı gibi bence o davranışı yapması için daha çok ittiriyorsunuz.
1 yıl çok uzun bir süre. Psikoloğa danışmayı neden düşünmüyorsunuz? Bu sadece tırnak yiyor, etlerini koparıyor mevzuu değil ki. Altında muhtemelen bir şey yatıyor.

Bende yiyordum elimde degıl napayım diyordum hep. Vırus basladıgından beri hıc yemedim, demek elımdeymıs.
Insallah oglunuzda bırakır, eczanedekı acı oje bende ise yaramamistı. Cocuklara surulur mu o tarz seyler bilmiyorum.
Kuzum demin bir arkadaşımla konuştuk bu tırnak yeme olayını.
Şey demek lazimmis mesela günde 2 kere tırnak yiyeceksin saat 3te ve 5te. Görev olunca yapmazmışsın 😅 Ne derece doğru bilmiyorum 🤔

Kuzum demin bir arkadaşımla konuştuk bu tırnak yeme olayını.
Şey demek lazimmis mesela günde 2 kere tırnak yiyeceksin saat 3te ve 5te. Görev olunca yapmazmışsın 😅 Ne derece doğru bilmiyorum 🤔
Ben korkudan elimi agzıma goturmuyorum Gunlerdır korku yetti bana, yeniden baslarsaam göreve donerım😂

Çocukların yaptığı davranışlar için kızmayın lütfen ya. Hiçbir faydası olmadığı gibi bence o davranışı yapması için daha çok ittiriyorsunuz.
1 yıl çok uzun bir süre. Psikoloğa danışmayı neden düşünmüyorsunuz? Bu sadece tırnak yiyor, etlerini koparıyor mevzuu değil ki. Altında muhtemelen bir şey yatıyor.
Gorustuk psigolog olan bir arkadasımızla kendılıgın den bırakır gecıs donemi dedi ama
İste insan uzuluyor
Dahada ileriye giderse dıye

Napsak fayda etmedi

Napmayı önerırsınız
Müdahale elmeyin görmezden gelin söyledikçe yapar

Back