Tırnak yemek psikolojik midir?

kemirer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
86
1
doktor hanım bn 13 yaşındayım ve geçen seneden beri az çokta olsa tırnaklarımı yiyorum ayak tırnaklarım hariç...napmam gerek???:çok üzgünüm:

MRHBLR HOCAM, ben 25 yaşındayım ve küçüklüğümden itibaren tırnaklarımı ağzımla koparıyorum ve bazen sadece kenarındaki etleri. Bunu fakültede yenmeye çalıştım ama sadece ağzımla olan işlemi parmaklarıma sevkedebilmeyi başardım. şimdi bir parmağımın tırnağını diğer tırnaklarımla koparıyorum. Şimdi de başka yoldan kendime saldırmaya başladım ki birden fakettim saç uçlarımı koparıyorum. Annem Babam ayrılar ve canım babam psikoz. Ben yalnız babamla yaşadım hep, çok zor bir çocukluk geçirdim, Korkarım bunu yarın öbür gün öğrencilerime farkettirmem. TŞKKRLR ŞİMDİDEN. SAĞLICAKLA KALIN

MErhaba Gülseren Hanım, korkunuzu anlıyorum. Ama hedefiniz önce kendiniz için sağlıklı yaşamak. Haklısınız, sıkıntılı bir çocukluk geçirmişsiniz. Yakınınızda bulunan bir meslektaşıma başvurmanız doğru olacaktır.

Çok mersi hocam cevabınız için. Ben hala babamla yaşıyorum ara bunalmalarımda çok ihtiyaç duyuyorum. Son gittiğim hocamın konuşma sonunda vedalaşırken kurduğu cümle; '' işin çok zor, allah yardımcın olsun.'' oldu.
Bu durumda kendimi daha da çaresiz ve üstesinden gelinemeyecek kadar zor bir durum içinde olduğumu anımsattı.
Ben tekrar dediklerinizi uygulayacağım ve yardım almaya devam edeceğim.
Tekrar çok teşekkür ederim.
HOŞÇAKALIN

X