Tırnak yemek duygusal bir sorundur

ben de saçlarımı ağzıma alıyorum mafoldumben ağzıma alamazsam müsait değilse ellerimin arasında gezdiriyorum ve parmaklarımın arasında saç olmazsa uyuyamıyorum..(itiraf edeyim) eşimin saçlarını bu yüzden uzattırıyorum :roflol:
eşim de steslenince yüzündeki yaralara saldırır, ve bu yüzden yarası hiç eksik olmaz. ve farkına varmıyor bu yaptığının :KK43:

benim oğlumda yiyor bende küçükken yerdim hatırlıyorum bakalım 30 aralıkta psikoloğa gideceğiz başka sorunlarıda var yalan söylemeye başladı ve derslerinde düşüş var sebeplerini öğreniriz inşallah

Bende tırnak yiyenlerdenim ilkokula başladığım dönemde tırnak yemeyede başlamışım inanılmaz bir öğretmenimiz vardı kadın resmen okulda dehşet saçıyordu illa aileyle alakalı olmuyor yani çevremdede tırnak yiyen kimse yoktu.
Büyüdükçe bıraktım ama hala stresli bi anımda tırnaklarımı ağzımda yakalıyabliyorum.
Ama bence çokta kötü birşey değil abartılmadığı sürece bu şekilde stres atılabiliyorsa varsın tırnaklar yensin yanii stres yapıp başka hastalıklar sahibi oluncağına tırnaklar gitsin

ayyy kıyamammm ne kadar çok kişi de varmış bu sorunn :KK43:(

kızlar bi bayana hiç yakışmıyor ellerinizin bakımlı olması gerek yemeyinnnn lütfeeennn ...:gitme:

ben de çok yiyodum
bu aralar bıraktım gibi
nasıl mı anlatiyim
tırnaklarımı uzatıorum yani uzatmaya calısıorum
uzadıkca kötü görünüocek die yemiorum
eger cnm cok yemek isterse oje sürüorum bi süre gecio
ama çogunlukla tırnak yemediiim zaman kenardaki etleri yiyip kanatıorum
sizde tırnak uzatmaya calısmayı deneyebilirsiniz
tırnaklarınız uzadıkca mutlu oluosunuz we ne kadar güzel görünüo diosunuz we bi süre de olsa yemekten wazgeciosunuz

ben de saçlarımı ağzıma alıyorum mafoldumben ağzıma alamazsam müsait değilse ellerimin arasında gezdiriyorum ve parmaklarımın arasında saç olmazsa uyuyamıyorum..(itiraf edeyim) eşimin saçlarını bu yüzden uzattırıyorum :roflol:
eşim de steslenince yüzündeki yaralara saldırır, ve bu yüzden yarası hiç eksik olmaz. ve farkına varmıyor bu yaptığının :KK43:

kaydirigubbakcemile2çok hoşmus yhazemuszemus

erkek arkadışımın da maşallah tırnak etlerini kopara kopara kanatıyo,
geçenlerde sinirleri çok yıprandı ve zorla pskiyatriye getirdim, 10 gün sonra kontrole getiricem ilaç kullanmayı da kabul etmiyo doktoruna söylicem tırnalarını yiyo diye çok kızacak biliyorum ama dicem ya ilaç kullanırsın ya bırakırsın yemeyi diyee

ben anca tırnağım kırılırsa dışardaysam gözüme çok batat sırf düzlemek için dişlerim o kadar ayda yılda bir
şu açıdan bakın ya enfeksiyon kapma riski çok fazla nerelere dokunuyoruz da unutuyoruz valla görünüm için değilde enfeksiyon kapma riskine karşı kızıyorum ve korkuyorum

malesef bende iyiyorum ama bu zaman zamn azalıyor genelde çok sıkıntılı dönemlerimde ouyor farkına varmıyorum canım acıyana denk sonra bakıyorum tırnağımın kopartılacak yeri kalmamış bir kaç gün sonra tekrar koparıyorum

X