• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnak yeme sorunumdan kurtuldum kızlar çok mutluyummm :))

goz_1388

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2011
50
10
36
uzun süredir hatta ve hatta yıllardır başa çıkamadığım tırnak yeme alışkanlığım için denemediğim yöntem kalmamıştı. Taaki takma tırnakları bulana kadar .Bunlar sayesinde artık tırnaklarımı yemiyorum ve takma tırnağa da ihtiyacım kalmadı . Uzat kes uzat kes bayağda sağlam tırnaklara sahip oldum çok mutluyumm :))

ay bana da nasip olur inşallah. yaazın uzatmıştım ben de güzelce. her gün ayrı renk sürüyordum hatta. ama işte bu sene üniversite sınavlarına hazırlandığım için izin verdim kendime. Sınavlardan snra güzelce uzatıcam inşallah .18 senelik alışkanlığımdı.yazın bırakabileceğimi gördüm. sınav stresinden bi kurtulayım, yapıcam! çok sevindim canım senin adına :)insan kendini çok hgüzel hissediyor:8::8:

Son düzenleme:
aynen canım kesinlikle ama bence fırsat falan verme kendine çünkü öyle uzun tırnaklarına bakınca çalışma zevkin gelir .Bakıpta ayy ne kötü oldu keşke yemesem demiyomusunn vallahi benim daha çok moralim düşer öyle bir durumda ama tabi yine kendini nasıl rahat hissettiğinle alakalı bir durum. Umarım en kısa zamanda uzun ojeli tırnaklarına kavuşursun :)

aynen canım kesinlikle ama bence fırsat falan verme kendine çünkü öyle uzun tırnaklarına bakınca çalışma zevkin gelir .Bakıpta ayy ne kötü oldu keşke yemesem demiyomusunn vallahi benim daha çok moralim düşer öyle bir durumda ama tabi yine kendini nasıl rahat hissettiğinle alakalı bir durum. Umarım en kısa zamanda uzun ojeli tırnaklarına kavuşursun :)
inşallah canım yaa. bırkamaya çalışırken daha çok stresli oluyorum şimdi güzel güzel uzatıp bi sınavda mahvedersem daha çok üzülürüm :)):8::8:

Back