• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnak yeme alışkanlığından kurtulun, yediğiniz tırnak kenarındaki etleri yenileyin.

Kızlar ben takma tırnak denemeye karar verdim yarın alıcam... Etler için de vazelini duymuştum ama eldiven takmadığım için heralde, işe yaramamıştı. En yakın zamanda bi daha deniycem saol tatlım :80:
Canım takmayı denemedm bende hiç tvsiye etmem çok kötü duruyo ve cok ypmacık cok zor haraket dıyor ınsan. biraz gec bi cvp oldu ama ..

Hadi ya? Ben de küçükken almıştım acı ojeyi ama pek de acı olmadığı için işe yaramamıştı. O yüzden bu aralar takma tırnağı düşünüyodum yememek için, kuzenim de onunla bırakmıştı. Ama takma tırnağın arkasından uhusu falan görünüyomuş çok pis bi görünüm oluyomuş, onu yazın kullanmak üzere vazgeçtim.Acı ojenin markasını versene tatlım ya, ben de alayım.. İlgin için teşekkürler :3:

Kesinlikle takma tırnak en iyi çare. taktın mı mecbur yıyemıyorsun netıcede. ama takma tırnakla satılan yapıştırıcılar hiçbişeye yaramıyor.
bende japon yapıştırıcısıyla yapıştırıyorum, 1hafta çıkmadıgı oluyor. üstelik iz filan da olmuyor, kendi tırnagım gibi duruyor.
bu 1 haftada da zaten uzamış oluyor bi nebze yemeye kıyamıyorsunuz kırılana kadar :)

Back