• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnak yeme alışkanlığından kurtulun, yediğiniz tırnak kenarındaki etleri yenileyin.

TinkerB

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
364
1
46
Ankara
Kızlar kendimi bildim bileli tırnağımı yiyorum hiç bırakmadan, özellikle de etlerini. E tabi sonuçları da pek iyi olmadı. Hatta sağ elimin işaret parmağının tırnağının diplerini kemirmiştim ve tabiki orası da tırnak matriksi olduğu için çıkan tırnağın bozuk çıktığını söyledi doktor, o kadar iğrenç bi görünüm vardı ki.. Bu tırnağın düzelmesi için ve yediğim tırnak etlerinin yenilenmesi için "Fito Krem" verdi. Tırnak mantarına, tırnak şekil bozukluğuna ve tabiki yediğim etlerin yenilenmesine iyi geliyormuş, hatta ne iyi gelmesi, hücreleri tamamen yeniliyor. Günde 3 kere sürüyorsunuz tırnak kenarlarına. Tırnak eti yeme probleminiz veya tırnakta şekil bozukluğunuz varsa söyleyeyim dedim. Tırnak yemekten de psikolojiik olarak vazgeçiyorsunuz zaten, çünkü günde 3 kere sürdükten sonra bozulmasın diye ağzınıza götüremiyorsunuz.

Bende kendimi bildim bilesi yerim . Çok çirkin bir görüntüsü war . Acı oje diyolardı ya ben onuda yerım dıyordum ama 1 hafta önce eczanede gözüme takıldı alayım dedim içinde acı biber oldugu için ağzıma götüremiyorum hatta derilerimede srüyorum oralarıda yememek için . Keşke daha önce alsaymışım diyorum . . Acayip acı ve tiksindirici bir oje .

Bende kendimi bildim bilesi yerim . Çok çirkin bir görüntüsü war . Acı oje diyolardı ya ben onuda yerım dıyordum ama 1 hafta önce eczanede gözüme takıldı alayım dedim içinde acı biber oldugu için ağzıma götüremiyorum hatta derilerimede srüyorum oralarıda yememek için . Keşke daha önce alsaymışım diyorum . . Acayip acı ve tiksindirici bir oje .

Hadi ya? Ben de küçükken almıştım acı ojeyi ama pek de acı olmadığı için işe yaramamıştı. O yüzden bu aralar takma tırnağı düşünüyodum yememek için, kuzenim de onunla bırakmıştı. Ama takma tırnağın arkasından uhusu falan görünüyomuş çok pis bi görünüm oluyomuş, onu yazın kullanmak üzere vazgeçtim.Acı ojenin markasını versene tatlım ya, ben de alayım.. İlgin için teşekkürler :3:

$KALYON.jpg
Markası KALYON
Canım oje bu renkleri değişio şişesiyle alakalı o inşallah düzelir. Takma tırnak olayına bende takmıştım bi aralar sonradan bir kaç kez kullanınca tırnaklar yıpranıyormuş yapıştııcısından dolayı vazgeçtim . En iyi naturel olanı bence :)

Canım benim çok özür diliyorum yanlış resim koymuşum . Bu kurutucuymuş . Alman gereken acı cila olucaktı kusura bakma .
$5-b.jpg

bunu ogrendıgım ıyı oldu..kardesıme ve yengeme cok gereklı bir ürün..tesekkurler

Araştürdım içerisinde pul biber tarzı bir acı varmş inş iyi gelir arkadaşalr :) ben teşşkr ederm .

Canım birde aldığın cilanın içerisine 2 damla limon sık muhteşem sertleşiyor tırnak güçleniyor çabuk uzatıyor cilaya hiç bir şey olmuyor bunuda dene ..

Oo harikaymış.. Ben bugün alışverişe çıkıcam, onu bulamazsam takma tırnak almayı düşünüyorum. İşaret parmağım çok kötü yaa, düzelmesi haftalar alır sanırım :(

evet bnm kaç gün oldu ben bide bakım yapıom törpü falan filan azcık insana benzedi inşallah dahada gzl olucak .

burdan okuyup bende bugün fito krem aldım aynı sorun bende var tırnagımı yediğim yetmez gibi kenarındaki etleride yiyorum o kadar çok acıyor ki ama o an aklına gelmiyo işte inş işe yarar yalnız benden de bi öneri e vitamini kapsülleride süper işe yarıyo besliyo ve yumuşacık yapıyor bilgilerinize...

burdan okuyup bende bugün fito krem aldım aynı sorun bende var tırnagımı yediğim yetmez gibi kenarındaki etleride yiyorum o kadar çok acıyor ki ama o an aklına gelmiyo işte inş işe yarar yalnız benden de bi öneri e vitamini kapsülleride süper işe yarıyo besliyo ve yumuşacık yapıyor bilgilerinize...

bu kremi eczanedenmi aldınız bendede bu srn var sinirlendigimde düşündügümde eller hemen agızda hiç güzel tırnaklarım olmadı bir mucize inş. kurtulurum

canım bende bugün aldım iki kere sürdüm ama açıkçası bu bi kozmetik ürününden ziyade işlevsel ilaç gibi bir krem bence yani işe yarıyor ama oh ne güzel ferahladım felan değil yani ellerde o yapış yapış durumu oluyo ama tırnaklarım iileşsin yeter ki diorsan al kullan ben kullanacagım sürekli en azından evdeyken bakalım tekrar yazarım

Evet bende de baya işe yarıyor kızlar (özür dilerim cevaplamayı unutmuşum) :61:

Son düzenleme:
kızlar bende de aynı sorun var ne yazıkki tırnak etlerimi yiyorum yara oluo çok iğrenç görünüo:59:
bu fito kremi ben de deneyim bi bakalım.
buarada ben bazen yatmadan ellerime özellikle tırnak etlerimin üstüne bolca vazelin sürüp eldiven takıp yatyrm kalktığımda büyük oranda iyileşmiş oluo yaralar haberiniz olsun bunu da deneyebilirsiniz:49:

Kızlar ben takma tırnak denemeye karar verdim yarın alıcam... Etler için de vazelini duymuştum ama eldiven takmadığım için heralde, işe yaramamıştı. En yakın zamanda bi daha deniycem saol tatlım :80:

Back