Tırnak Yatağı Problemi

simay34

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
46
0
16
İstanbul
Arkadaşlar tırnaklarımın şekli çok bozuldu zaten çok düzgün olmayan tırnaklarım iyice bozuldu,sürekli kenarlarıyla oynadığım için tırnaklarım genişliyor bu da kötü görünmesine sebep oluyor. sizce düzenli yapılan manikür tırnak yatağındaki bozuklukluğu düzeltir mi ?

aynı sıkıntı bende de var. mesela kenarlarında etler çıkmaya başladıgında kendi kendime kopartıyorum onları tutamıyorum kendimi.. tamam biraz etler uzasın gideyim düzgün manikür yaptırayım diyorum ama malesef o etleri kopardıgımdan maniküre gidişlerim sürekli aksıyo şimdiye kadar 2 defa falan manikür yaptırmışımdr bu sebepten

Bende her maniküre gidicem dediğimde tırnağımın birinin yarısı daha kısa oluyor kenarından kopardığım için,ve gidemiyorum. Önceden sürekli maniküre gidiyordum çok düzgündü tırnaklarım simdiye göre fakat şimdi durumum vahim yarısı kısa gibi görünüyor resmen iğrenççç

malesef bende rahatsız oluyorum öyle oluşundan ama irademe de sahip çıkamıyorum tutamıyorum kendimi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…