Tırnak Uzatmadan Oje Kullanılır Mı?

ICanDoThis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
1.028
1.243
133
34
Merhaba kızlar,

Benim temizlik takıntım var. Kimse üstüne alınmasın ama tırnak uzatınca ellerimi hiç temiz hissetmiyorum. Tırnak uzatamıyorum. Hatta uzun tırnakları olan kişilerin verdiği bir şeyi yiyemiyorum. Bu takıntımla mutluyum ancak tırnak uzatmadığım için hiç oje de kullanamıyorum. Kullanmak istiyorum.

Bu konuda neler yapabilirim? Kısa tırnakta oje kötü mü durur? Açık renkli ojeler olur belki düşünüyorum ama. Bilemedim.

Etlerini derin kestirip tırnağının alanını büyütebilirsin ama bu sürekli bakım ister ve tabi sürekli ksilmesi grekir.mutlaka kötü tarfalarıda vardır

Açıkçası ben de kısa tırnakta ojeyi beğenmeyenlerdenim.
Koyu renk ojeler daha da kısa gösteriyor tırnakları ve hoş bir görüntü olmuyor.
Kısa tırnaklarda doğallığı daha çok beğeniyorum.
Açık renk ojeler daha uygun oluyor,uçuk pembe,rakı beyazı,krem rengi ojeler deneyebilirsiniz.

Kısa tırnakta da oje iyi duruyor bence. Hem sen begendikten sonra bir baskasının görüsü önemli olmamalı. Nasıl rahat ediyorsan öyle kullan :)

Haklısın da insan yine de takıyor çevresindeki görüşlere.:26:

Koyu renkli olmaz zaten de açık renkli olur mu diye düşünüyorum.

şu an tırnaklarım kısa ve mercan rengi sürdüm. gayet hoş duruyor bana göre. ama özellikle açık renkler daha hoş olur kısa tırnakta. ben de tırnağımı uzatamıyorum çok ince ve güçsüzler, genelde tırnaklarım kısadır.

Aynı seyi yasıyordum bir zamanlar :) Suan saglıklı uzayan tırnaklara sahibim fakat biraz uzadıgında rahatsız oluyorum nedense :)

Aynı seyi yasıyordum bir zamanlar :) Suan saglıklı uzayan tırnaklara sahibim fakat biraz uzadıgında rahatsız oluyorum nedense :)

evet insan kısa olunca alışıyor. uzayınca kalem tutmak, telefon kullanmak bir garip geliyor insana...

Kısa tırnaklarda french haricinde koyu renklerdeki ojeler çok hoş duruyor. Hatta tırnakların sağ veya sol köşelerine minik süslemeler eklersen çok daha hoş olur. Ayrıca french yaparken biraz farklı renkler de deneyebilirsin. Birkaç örnek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…