• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tırnak uzatma derdi, utanıyorum

samyelipoyraz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
506
41
48
İzmir
arkadaşlar tırnaklarımı yiyorum, yani kemiriyorum. yıllardır. nette uzatmaya başlayınca yeme alışkanlığı bir süre gösterilmediği için sönme olduğu yazıyordu. denedim hakikaten 2 haftadır yemiyorum. tırnaklarım uzamaya başladı kesersem yemeye devam ederim diye korkuyorum. bisüre kesmemeliyim. ama sorun şu ki... normalde uzun tırnağı hep pis bulmuşumdur. ne kadar bakım yapılırsa yapılsın mikroplu olduğunu düşünürüm. yemeğimi falan eldivenle yapmaya başladım. ama dışardaki insanların tiksinmesinden korkuyorum. görüntü olarak kirli durmuyor kesinlikle aksine temiz duruyor güzel duruyo..ama acaba "bunun da elinden bişey yenmez" diye düşünürler mi. oje falan sürüyorum uzadığı belli olmasın diye... yeme davranışının sönmesi için bir süre daha tutucam böyle 1 ay kadar.. e günüm falan da var. gelen huylanır diye düşünüyorum o tırnaklarla hamur işi olunca doğal olarak. eldiven kullandığıma inanmayabilirler.. napıcam. acaba kesip yemeye devam edeceksemde etsem mi.. bu arada yeme derken kemiriyorum yani.

Son düzenleme:
arkadaşlar tırnaklarımı yiyorum, yani kemiriyorum. yıllardır. nette uzatmaya başlayınca yeme alışkanlığı bir süre gösterilmediği için sönme olduğu yazıyordu. denedim hakikaten 2 haftadır yemiyorum. tırnaklarım uzamaya başladı kesersem yemeye devam ederim diye korkuyorum. bisüre kesmemeliyim. ama sorun şu ki... normalde uzun tırnağı hep pis bulmuşumdur. ne kadar bakım yapılırsa yapılsın mikroplu olduğunu düşünürüm. yemeğimi falan eldivenle yapmaya başladım. ama dışardaki insanların tiksinmesinden korkuyorum. görüntü olarak kirli durmuyor kesinlikle aksine temiz duruyor güzel duruyo..ama acaba "bunun da elinden bişey yenmez" diye düşünürler mi. oje falan sürüyorum uzadığı belli olmasın diye... yeme davranışının sönmesi için bir süre daha tutucam böyle 1 ay kadar.. e günüm falan da var. gelen huylanır diye düşünüyorum o tırnaklarla hamur işi olunca doğal olarak. eldiven kullandığıma inanmayabilirler.. napıcam. acaba kesip yemeye devam edeceksemde etsem mi.. bu arada yeme derken kemiriyorum yani.

canım aşırı uzatma sende, gerekirse elinde törpüyle gezzz, cok kısa kesersen vallahi yersen, ama biraz kesip törpüyle sekil verirsen yemezsin. Güven bana.

tatlım 2 sene yaptım bende o hatayıı(tırnak yeme) soonrasında inat ettim bıraktım. sırf uzun tırnaklarım olsun oje süreyım dıye.. 4 senedır yemıyorum ve sorun yok.ancak dediğin bendede oluyor kısa kesersen yemesem bıle elımle falan mutlaka kaldrıyorum kenarlarını kırıyorum falan. ben uzun cok sevıyorum ama dedıgın gıbı mıllet ay öle böle dıor bende böle orta bı ayar buldum o kadar kesıyorum, törpülüyorum ojemı suruyorum. tırnak fırcam var her daım temıs zaten. lafın özeü kısa kesme bır sure soranlara ben böle istiyorm de. benımd kayınvalıdem söylenıyor arada uzunda guzle deıl kızım falan dıe bende dıorum anne ben yıyorum koparıyorum üzgünüm böle yanı... bu arada tebrik ederim zor olanı başarmışsın muck sana:DD

siz böyle düşünmeyin.ben kadında uzun tırnak severim.(tabi bakımlı olması şart) parmakları çok ince gösteriyor.1 yıl öncesine kadar benimde çok fazla güzel tırnaklarım vardı sürekli kırmızı ojeli ama artık hayal oldu benim için.lenslerim yüzünden tırnaklarımı kesmek zorunda kalıyorum.aksi halde ne lens takabiliyorum nede çıkaramıyorum gözümden.:43:
kesinlikle kesmeyin.güzelce uzatın ama uzun tırnakta oje olmayınca insan kendini bir tuhaf hisediyor.sanki mikropmuş gibi tırnaklar:44:.o yüzden ojesiz duramıyorum artık.:53:

Benim de böyle bir sorunum vardı, ben acı oje kullandım. Parlatıcı gibi sürüyorsun ama tadı acı. Yani yemeye başlayınca iğrenç bir tat geliyor ağzına. O biraz işe yaradı unuttum yemeyi. Tabi daha sonra dilimi tırnağıma değdirmeden yiyordum :1: Akıl işte illa ki yapacak onu :1: Ama şimdi hiç yemiyorum onu bir dene istersen. Eczanelerde bulabilirsin rahatlıkla:)

Diğer yandan tırnağını fazla uzatmazsan sorun olmaz diye düşünüyorum. Ben de uzun tırnağı pek sağlıklı bulmuyorum ama abartılı şekilde de uzatmıyorum. Göze batmayacak tiptense sorun olmaz bence.

Back
X