- Konu Sahibi samyelipoyraz
arkadaşlar tırnaklarımı yiyorum, yani kemiriyorum. yıllardır. nette uzatmaya başlayınca yeme alışkanlığı bir süre gösterilmediği için sönme olduğu yazıyordu. denedim hakikaten 2 haftadır yemiyorum. tırnaklarım uzamaya başladı kesersem yemeye devam ederim diye korkuyorum. bisüre kesmemeliyim. ama sorun şu ki... normalde uzun tırnağı hep pis bulmuşumdur. ne kadar bakım yapılırsa yapılsın mikroplu olduğunu düşünürüm. yemeğimi falan eldivenle yapmaya başladım. ama dışardaki insanların tiksinmesinden korkuyorum. görüntü olarak kirli durmuyor kesinlikle aksine temiz duruyor güzel duruyo..ama acaba "bunun da elinden bişey yenmez" diye düşünürler mi. oje falan sürüyorum uzadığı belli olmasın diye... yeme davranışının sönmesi için bir süre daha tutucam böyle 1 ay kadar.. e günüm falan da var. gelen huylanır diye düşünüyorum o tırnaklarla hamur işi olunca doğal olarak. eldiven kullandığıma inanmayabilirler.. napıcam. acaba kesip yemeye devam edeceksemde etsem mi.. bu arada yeme derken kemiriyorum yani.
Son düzenleme: