K Kaizence Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2023 3 0 1 44 25 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Kaizence #1 Merhaba Anneler, 4 yaşındaki kızımın 3 aydır el tırnakları uzamiyor. Kan tahlili yapıldı bisey çıkmadı. Böyle bir durumla karşılaşan veya duyaniniz varmidır.
Merhaba Anneler, 4 yaşındaki kızımın 3 aydır el tırnakları uzamiyor. Kan tahlili yapıldı bisey çıkmadı. Böyle bir durumla karşılaşan veya duyaniniz varmidır.
Fatma busra Akrep kadını Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Aralık 2022 2.038 3.227 63 25 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Kaizence #2 Böyle bisey yaşamadım da duymadım da bence normal deyil çocuk doktoruna götürdünüz mü
K Kaizence Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2023 3 0 1 44 25 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Kaizence #3 Fatma busra .!.: Böyle bisey yaşamadım da duymadım da bence normal deyil çocuk doktoruna götürdünüz mü Genişletmek için tıkla... Kendi pediatri doktorumuz tahlil yaptırdı. Tirnak yiyordur dedi pek önemsemedi.
Fatma busra .!.: Böyle bisey yaşamadım da duymadım da bence normal deyil çocuk doktoruna götürdünüz mü Genişletmek için tıkla... Kendi pediatri doktorumuz tahlil yaptırdı. Tirnak yiyordur dedi pek önemsemedi.
Fatma busra Akrep kadını Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Aralık 2022 2.038 3.227 63 25 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Kaizence #4 Kaizence .!.: Kendi pediatri doktorumuz tahlil yaptırdı. Tirnak yiyordur dedi pek önemsemedi. Genişletmek için tıkla... Üstünde durun bence tırnak yese belli olur vitamin eksikliyi falan olan olabilir dahiliyeye götürün
Kaizence .!.: Kendi pediatri doktorumuz tahlil yaptırdı. Tirnak yiyordur dedi pek önemsemedi. Genişletmek için tıkla... Üstünde durun bence tırnak yese belli olur vitamin eksikliyi falan olan olabilir dahiliyeye götürün