Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bendede aynı sorun var. Ama okadar takmıyorum. Mehmet özcanın kliniğe gittim cilt bakım uzmanı olur kendisi. Yani gitmedim randevu aldım .bakalım sonuç gelecek mi gelirse haber veririm
Bendede aynı sorun var. Ama okadar takmıyorum. Mehmet özcanın kliniğe gittim cilt bakım uzmanı olur kendisi. Yani gitmedim randevu aldım .bakalım sonuç gelecek mi gelirse haber veririm
Benimde tırnaklarım kırılıyor, soyuluyordu. Doktora gittim ilaç verdi, eczacıya gittim özel bir krem verdi vs vs... Geçen kendime argan yağlı saç bakım maskesi aldım, neredeyse her gün uyguluyorum. Sonuç tırnaklarım acayip güçlendi saçım için almıştım ama tırnaklarım o arada inanılmaz güçlendi şimdi özellikle tırnaklarıma sürüyorum. Sağlıklı, düzgün, birazcık uzun tırnaklara ssahip olmak çok güzel... Denemenizi tavsiye ederim,,, Sevgiyle kalın