Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
deborah markanın tırnak sertleştiricisini aldım 22 tl ye yine sonuç hüsran.15 gün düzenli bir şekilde kullandım .ama yine soyuluyor ya.pastek gercekten işe yarıyormu arkadaşlar...
bendede aynı sorun var denemedıgım pahalı ucuz hiçbir urun kalmadı dogal yollarıda denedım gecıcı fayda sagladı anlıcagınız ben artık pes ettım bıktım bu tırnaklardan galıba tırnak yapısından kaynaklanıyor bıde vıtamın en ıyısı aslında protez tırnak onada maddıyat ayırmak lazım galıba
Kızlar biraz pahalıya mal olabilir ama bende 2 marka önereceğim isviçrede rahatlıkla buldum ordada marka kozmetik satan bir yerde mutlaka birinden birini bulabilirsiniz diye düşünüyorum
birinin markası TRİND tırnak sertleştirici.
Diğeri ise Alessandro nun tırnak sertleştiricisi.
unutmayın kızlar şu madde tırnakların güçlenmesine birebir: formaldehyd alacağınız tırnak sertleştiricinin içinde mutlaka bulunsun. ama sürmeden önce tırnaklarınızın etrafına tırnak yağı veya el kremi sürünki bu tür ojeler tırnak kenarlarını kurutuyor.
kızlar bugün kalyon tırnak sertleştirici aldım sürüm bakalım bir iki haftaya sertleşme olucak mı . iki hafta süreyim ondan sonra faydalı olup olmadığını yazarım
haha ben de kalyon aldım bugün etkisini görürsem yazarım
Manikürcüm Pastel Keratinli Tırnak Güçlendirici önerdi. 6 aydır kullanıyorum. Sonuç mükemmel! Fiyatı 8-9 lira arası birşey.
Ben flormarın bir bakım yağı var onu aldım limon kokuyor. Bayağı işime yaradı sanki hızlı da uzattı biraz
flormarı bana da bı bayan onermıstı kozmetıkcıde 11 tl demıstı acaba o yagmı kı ??
sızınkı kac tlydı ?
Ben ya 4 ya da 5'e almıştım ama
aktardan tırnak bakım yağı aldım,ve bugün de kalyon aldım,sonuçları yazarım