" tırnak sanatı " ve ben :)

elf0

"Her Daim Babasının Kızı"
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
672
233
133
31
Uzuunca bir süredir hep ilgimi çekmiştir böyle süslü süslü tırnaklar. Kendimi bildim bileli hep resimle ilgilenirim ama somra bıraktım. Şimdi de böyle bişey ilgimi çekti. En sonunda dayanamadım ben de tırnak fırçaları alıp yapmaya başladım. Kılıçbalığımın önerisiyle de burda sizlerle paylaşmak güzel olur diye düşündüm. Önce elimde çok fazla fotoğraf olmadığı için biraz beklemek istedim ama.. daha fazla dayanamadım

zamanla yaptığım çalışmalarnı fotoğrafını burada sizlerle paylaşıcam. Kendi çalışmalarını paylaşmak isteyen varsa ben de görmeyi çok isterim. Aynısını yapmaya çalışırım

işte size "kısacık tırnaklarım var benim hep genellikle uzamadan kırılır" ilk çalışmalarım

Canım çok ama çok güzel çalışmalar bunlar, ellerine sağlık çok beğendim...

Takma tirnak alip onlarda alistirma yapmalisin tavsiyem tirnaklarini aseton oje ile harap etme bukadar

Takma tirnak alip onlarda alistirma yapmalisin tavsiyem tirnaklarini aseton oje ile harap etme bukadar

Asetonsuz oje silme mendilleri var gratisten almıştım onlar cok zarar vermiyo. Tırnak ffırçalarımı da onunla siliyorum. Çünkü asetonla silince sertleşiyolar

valla eserlerin harika ellerine sağlıkk

Ne kadar güzel olmuşlarrrrrrr bayıldım resmennnn

kızlar çook teşekkür ederimm
ilk çalışmalarım olduğu için biraz acemice ama umarım zamanla daha güzellerini yaparım

Gece gece canım çilek çekince olanlar .. biraz amatörce ama olsun verdiğim emek bile mutlu ediyo beni ...

Bunlar da birkac tane benim denediklerimden, resmim yok malesef...Sonra belki tekrar yaparsam ceker atarım ben de...

Burda makyaj süngeri kullanıyor ama ben kullanılmamıs bulasık süngerinden minik bir parca kesip yapmıstım. Karısık görünüyor, ama cok kolay yapması. Sehir..

Çilek : ) Yesilleri ucuna yapmıstım ben.

Ayılı ve puantiyeli : ) Ben toplu igne bası kullanıyorum ufak yuvarlaklar icin.

Snoopyli. Ben kusu yapmıstım sadece. 1.29

Kiraz...Bu cok sevimli duruyor.

bunlar harikaaa

hiii inanmıyorum ders isstiyorum fotoğraflı ders anlatmanı nolurnolur ya herzaman video bakar izlerim yok kendm yapamıyorum cok güzel yaaaa en basitinden kırmızı oje üstüne gözler yapmıssın o fikre bayıldım

ama bunlar çok güzel yaa . en kısa zamanda denicem hepsini. bu kadar güzel yapamam belki ilk seferde ama zamanla olur umarım ben de bulaşık süngerinden kestim azıcık dha denemedim ama onu da denicem ilk fırsattta

canım benim anlatırım tabikiii mesela hangisi anlatıyım yada hangilerini? onlardan başlıyım

canım o miki mouse çok beğendim onun istiyorumm :) o gözlü olanı bende denicem onun dersini anlatmasan olur ama fikirlerin çok iyi geldii :)

canım o miki mouse çok beğendim onun istiyorumm :) o gözlü olanı bende denicem onun dersini anlatmasan olur ama fikirlerin çok iyi geldii :)

O Zaman en kısa zamanda fotoğraflı bir şekilde anlatım geliyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…