Uzuunca bir süredir hep ilgimi çekmiştir böyle süslü süslü tırnaklar. Kendimi bildim bileli hep resimle ilgilenirim ama somra bıraktım. Şimdi de böyle bişey ilgimi çekti. En sonunda dayanamadım ben de tırnak fırçaları alıp yapmaya başladım. Kılıçbalığımın önerisiyle de burda sizlerle paylaşmak güzel olur diye düşündüm. Önce elimde çok fazla fotoğraf olmadığı için biraz beklemek istedim ama.. daha fazla dayanamadım
zamanla yaptığım çalışmalarnı fotoğrafını burada sizlerle paylaşıcam. Kendi çalışmalarını paylaşmak isteyen varsa ben de görmeyi çok isterim. Aynısını yapmaya çalışırım
işte size "kısacık tırnaklarım var benim hep genellikle uzamadan kırılır" ilk çalışmalarım
Eki Görüntüle 1247792
Eki Görüntüle 1247794
Eki Görüntüle 1247797 Eki Görüntüle 1247800
Eki Görüntüle 1247801
Ha ri kaaaaaaa
Canım çok ama çok güzel çalışmalar bunlar, ellerine sağlık çok beğendim...
Cok guzell olmusss. Ellerinize saglik
Takma tirnak alip onlarda alistirma yapmalisin tavsiyem tirnaklarini aseton oje ile harap etme bukadar
valla eserlerin harika ellerine sağlıkk
Ne kadar güzel olmuşlarrrrrrr bayıldım resmennnn
hepsi harika ama bulutlu olana bayıdım, eline tırnağına sağlık
Bunlar da birkac tane benim denediklerimden, resmim yok malesef...Sonra belki tekrar yaparsam ceker atarım ben de...
Burda makyaj süngeri kullanıyor ama ben kullanılmamıs bulasık süngerinden minik bir parca kesip yapmıstım. Karısık görünüyor, ama cok kolay yapması. Sehir..
Çilek : ) Yesilleri ucuna yapmıstım ben.
Ayılı ve puantiyeli : ) Ben toplu igne bası kullanıyorum ufak yuvarlaklar icin.
Snoopyli. Ben kusu yapmıstım sadece. 1.29
Kiraz...Bu cok sevimli duruyor.
Bunlar da birkac tane benim denediklerimden, resmim yok malesef...Sonra belki tekrar yaparsam ceker atarım ben de...
Burda makyaj süngeri kullanıyor ama ben kullanılmamıs bulasık süngerinden minik bir parca kesip yapmıstım. Karısık görünüyor, ama cok kolay yapması. Sehir..
Çilek : ) Yesilleri ucuna yapmıstım ben.
Ayılı ve puantiyeli : ) Ben toplu igne bası kullanıyorum ufak yuvarlaklar icin.
Snoopyli. Ben kusu yapmıstım sadece. 1.29
Kiraz...Bu cok sevimli duruyor.
hiii inanmıyorum ders isstiyorum fotoğraflı ders anlatmanı nolurnolur ya herzaman video bakar izlerim yok kendm yapamıyorum cok güzel yaaaa en basitinden kırmızı oje üstüne gözler yapmıssın o fikre bayıldım
canım o miki mouse çok beğendim onun istiyorumm :) o gözlü olanı bende denicem onun dersini anlatmasan olur ama fikirlerin çok iyi geldii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?