Herkese merhaba.
Uzun zamandır bunu yazmak istiyordum. Benim tırnak mantarı problemim 2014 yılında başladı. Şöyle oldu şelaleye gitmiştim bildiğiniz üzere kayalıklar var bende tırnaklarımı çarptım sonrasında iki baş tırnağımda kızardı sonra gün geçtikçe renkleri mora dönmeye başladı ve en son mosmor oldu. Annem falan korktu benim kalp hastalığım vardı çünkü onun yüzünden mi böyle oldu diye. Her neyse bir gün bir arkadaşıma söyledim o da dedi ki kanka aynısı bende de oldu tek yapman gereken içini oymak dedi. Bende çocukluk aklı doktora gitmedim ve tırnak makasının arkası ile oydum ikisini de heh dedim kurtuldum aaa bir baktım sarı oldular. Gün geçtikçe sarardılar ve artık mantar oluşmuştu. Gel zaman git zaman en sonunda doktora gittim. Dedi ki hava aldığı için sararmışlar. Sadece küçük bir şişe oje gibi bir ilaç yazdı. Aldım kullandım 0 etki gördüm bir daha gittim söyledim aynısını yazdı. Kullandım yine etkisi olmadı. Artık o kadar utanıyordum ki ayaklarımı gösteremiyor çorapsız gezemiyor gezeceksem oje ile kapatıyordum. Sonrasında Amerika'ya taşındım. Buradan ilaç bakayım dedim belki iyi gelir geçirir. Bir sürü vardı bende seçtim ucuz bir şey başladım düzenli kullanmaya 6 ay falan sürdüm üşenmeden. Bazen bir bakıyordum süper etki yarısı azalmış yarısı beyaz düzeliyor gibi. Ama bazen de sanki daha da büyüyormuş gibiydi. Sonra 6 ayın sonunda bıraktım başka bir ilaç arayışına girdim en pahalısını doktor tavsiyesi işte bilmem işe yaramazsa para iadeli falan. Bunu da kullandım 6 ay düzenli olarak o ucuz ilaçla aynı etkiyi yaptı. Sonra artık ümidimi kestim. Bıraktım öyle yaz gelmişti oje sürüyordum ve Miami'ye tatile gittim. Orda aseton bavuluma koymadığımdan silemedim hiç ojeyi. Sonra buldum sildim baktım biraz azalma var inanamadım gözlerime, ulan dedim olay hava ve okyanusa girmek miydi? Sonra eve döndük benim zaten hep bir tırnağımda ki azdı diğeri çoktu ne kadar oyduysam o kadarlardı. İster inanın ister inanmayın az olan şuan tamamen geçti ve tertemiz oldu. Ama büyük olan kalmıştı. Bu Miami olayı Ağustos'ta oldu. Yine başladım napsam da geçirsem diye. Nette dolaştım işte basit evde bitkisel çözümler diye. Allah inandırsın limonu gördüm. Dedim limon ya her şeye mucizevi etkisi var buna da yarar neden olmasın dedim. Başladım kullanmaya veeee veee gözle görülür şekilde 1-1.5 ayda azaldı çok küçük kaldı eski haline göre. İsteyenler için yaklaşık 2 senelik nasıl olduklarının fotoğraflarını atabilirim. Diyeceğim o ki kullanın arkadaşlar limon ya ne kaybedersiniz.