tırnak etlerı

maroon5

Guru
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
145
15
298
Eskişehir
tırnak etlerımı sımdıye kadar hep keserek temızledım ama artık kesmek ıstemıyorum bazıları kesınce hep kesmek gerektıgını soyluyor ıterek temızleyemezmıyım merak edıyorum cozum onerılerınızı beklıyorum

merhaba maroon 5,
tırnak etleri konusunda evde kendin ittirmeli manikür yapabilirsin canım.
Bunun aparatları var fosforlu kalem şeklinde,bir ucu fırçalı ve içinde avakado,badem yağı vs. olan yumuşatıcı ve kürdan irisi tahta çubuklar, onlardan edinmen iyi olur. Ben geçen sene Sephora'nın indiriminden edinmiştim.

Uygulaması ise şöyle; bir ucundan sıkarak tırnak derilerine yedir ve yumuşayana kadar beklet, ardından bu kütikül kürdanının yassı ve sivri tarafı ile ölü derileri ittir.

Ben evde bu şekilde uygulanan doğal manikürü seviyorum çünkü hem doğal hem de sağlıklı ve ucuz tabii ki.
Umarım yardımcı olmuşumdur.

Ben bu sorundan kurtulamadım senelerdir. Kesmeden olmuyor ya. Yağ bakımı yapıyorum, vazelin sürüp yatıyorum, geçici bir yumuşaklık veriyor ama sonra yine aynı... Pütür pütür durmasına dayanamayıp kesiyorum... Kütikül eriten bazı kremler varmış, hiç kullanan oldu mu? (mavala ya da sally hansen'da olması lazım)...

Lush "Lemony Flutter" kullan, tırnakları geri it. çok da işe yaradı bende. bir de banyoda kesele hem el hem ayak tırnaklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…