• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnak eti temizleyiciler hakkında

yokusasurduk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2011
2.006
1
0
Bursa
Merhaba Kızlar,

Bu zamana kadar çok fazla manikür yaptırmadım. Özellikle son 2 yıl, hamilelik ve doğum sonrası doktorum yasaklamıştı enfeksiyon riskinden dolayı. Manikürümü kendim yapmak istiyorum ama şu etleri kesme işini ben beceremiyorum. Tırnak eti temizleyici jeller olduğunu duydum. Etleri kesmeden bu jeli sürüp, etleri ittirerek yok etmeyi sağlıyormuş. Aranızda bu tarz jeller kullanan var mı, hangi marka daha iyidir :34:

Pastel'in Tırnak Eti Yumuşatıcı Kalem deneyebilirsin. maniküre gitmeye vaktim olmadığımdan bir tane almıştım. tırnak etlerini yumuşatıyor. ucuyla etleri itiyorsun. aynı manikür yapmış gibi oluyor. :)

Eklentiler

• $product37i_main.jpg
    $product37i_main.jpg
    10,1 KB · Görüntüleme: 186
Merhaba Kızlar,

Bu zamana kadar çok fazla manikür yaptırmadım. Özellikle son 2 yıl, hamilelik ve doğum sonrası doktorum yasaklamıştı enfeksiyon riskinden dolayı. Manikürümü kendim yapmak istiyorum ama şu etleri kesme işini ben beceremiyorum. Tırnak eti temizleyici jeller olduğunu duydum. Etleri kesmeden bu jeli sürüp, etleri ittirerek yok etmeyi sağlıyormuş. Aranızda bu tarz jeller kullanan var mı, hangi marka daha iyidir :34:

ben sally hansen kullanıyorum çok memnunum tavsiye ediyorum 10 saniyede yumuşacık yapıyo:24:

Back