pufidik22 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Nisan 2008 133 2 96 2 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi pufidik22 #1 kızlar tırnak batmasına benzer bişey olsu bendede 1,5 aydır çekiyorum bir iyileşir gibi oluyo sonra tekrar şişiyo şimdide yine tırnağımın kenarı şiş ve ayakkabı giyemiyorum ama 10 ekimde nikahım olacak ben ne yapcam bi akıl verin
kızlar tırnak batmasına benzer bişey olsu bendede 1,5 aydır çekiyorum bir iyileşir gibi oluyo sonra tekrar şişiyo şimdide yine tırnağımın kenarı şiş ve ayakkabı giyemiyorum ama 10 ekimde nikahım olacak ben ne yapcam bi akıl verin
havingzl mutlu yarınlar... Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2010 1.356 1 66 Fransa 2 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi pufidik22 #2 en mantıklsı doktora gitmek. belliki geçecek gibi bir şey değil bu. bence hemen bir doktora görünün. nikahınızda acı çekmeyin en özel gününüz sonuçta
en mantıklsı doktora gitmek. belliki geçecek gibi bir şey değil bu. bence hemen bir doktora görünün. nikahınızda acı çekmeyin en özel gününüz sonuçta
L lavantakolonya Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Eylül 2010 44 0 36 Bolu 13 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi pufidik22 #3 geçmiş olsun arkadaşım gehwoll markalı ürünlerden senin için illaki bir çözüm vardır google da gehwoll diye arat bulursun illaki
geçmiş olsun arkadaşım gehwoll markalı ürünlerden senin için illaki bir çözüm vardır google da gehwoll diye arat bulursun illaki