• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tirnak Eti Cikaricilardan Hangisi??

en iyi tırnak eti çıkarıcı hangisi?

• flormar

OY: 6 24,0%
  • golden rose

OY: 0 0,0%
  • sally hansen

OY: 10 40,0%
  • mavala

OY: 3 12,0%
  • diğer

OY: 6 24,0%

• Ankete Katılan
    25

yesilboncuk972

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
156
0
96
Bursa
mavala mı? sally hansen mı? flormar mı? golden rose mu? yada bildiğiniz başka bir marka mı? kullanan arkadaşlar en iyi tırnak eti çıkarıcısı hangisi??a.s.

valla ben cok uyduruk ucuz birsey kullaniyorum vede cok memnunum sürüyorum biraz bekletip tirnak etini ileriye dogru kaydirip sonra kurutup kesiyorum

ben bu tırnak etin olayını bi türlü yapamıyom şunu resimli olarak anlatsanız nasıl alıyosunuz bende de var ama ben tırnak eti giderici krem kullanıyom çok bi faydası yok ama görüntü kirliligi oluşturmuyo en azından

gece yatarken el ve ayak tırnak diplerine yaglı bir krem sürerseniz sabah manikürlü gibi olur bu islemi sürekli yapmanızı tavsiye edrim

evet arkadaşlar tavs,ye ed,n lütfen birsürü marka var hangisi?
ben prestige katükül gidericisini kullandım hiçbi işe yaramıyor. mavalanınki iyidir diye düşünüyorum ama sally hanson ın cok daha fazla cesidi var....?

ben avonun kütikül giderici kremini kullanıyorum ve memnunum. sıcak suda ellerimi beklettikten sonra sürüp yukarı doğru itiyorum, kesinlikle kesmiyorum

Back