Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mavala mı? sally hansen mı? flormar mı? golden rose mu? yada bildiğiniz başka bir marka mı? kullanan arkadaşlar en iyi tırnak eti çıkarıcısı hangisi??a.s.
ben bu tırnak etin olayını bi türlü yapamıyom şunu resimli olarak anlatsanız nasıl alıyosunuz bende de var ama ben tırnak eti giderici krem kullanıyom çok bi faydası yok ama görüntü kirliligi oluşturmuyo en azından
evet arkadaşlar tavs,ye ed,n lütfen birsürü marka var hangisi? ben prestige katükül gidericisini kullandım hiçbi işe yaramıyor. mavalanınki iyidir diye düşünüyorum ama sally hanson ın cok daha fazla cesidi var....?
ben avonun kütikül giderici kremini kullanıyorum ve memnunum. sıcak suda ellerimi beklettikten sonra sürüp yukarı doğru itiyorum, kesinlikle kesmiyorum