• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnak Dibinde Oje Birikmesi

çiçeksel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2008
49
1
86
İstanbul
Kizlar size birsey sormak istiyorum.. Sanirim ben tam bir beceriksizim senağlama

Benim oje surdugumde tirnaklarimin diplerinde bir birikme oluyor hep.. Bunu ne kadar dikkatli de sursem engelleyemiyorum.. Millete bakiyorum hicbisey yok.. En beceremeyecegini dusundugum insanlarda bile yok.. O kadar da is bilmeyen bi yapim yok ki senaglama

Bunun bi yolu yordami yok mu.. tirnak diplerinde niye birikir oje bana bir yardim eder misiniz :(

ojeyi çok alma ve sürmeye direk dikten değil önce fırçayı tırnağın ortasında tut sonra yavaşça sür ben öle yapıyom

benim de olur tırnak etlerini kesmediğimiz için oluyo canım
ben de kesmiyorum hayatımda hiç kesmedim :D çok dikkat çekmiyo ki takmadığın zaman sen bile görmezsin bi de açık renklerde pek görmezsin :D

canım burcumm'un dediği gibi dipten değil de ortadan başlayıp dağıt ojeyi. kuruduktan sonra da gözüne çarpan dağılan yerleri pamuklu çubuğa veya o bulaşabilir far aplikatörüne aseton damlatıp temizle yerimseniben

bunun için hata düzeltici kalem asetonlar var, rahatlıkla kullanabilirsin. fotoğrafını eklemek isterdim ama nasıl fotoğraf ekleniyor henüz çözemedim:))

bununla oje sürerken taşırırsan ya da diplerinde birikme olursa rahatlıkla temizleyebilirsin. eskiyen uçlarının yedeği de var.
asetonxm6.jpg

lk defa göruyorum....bende ojeyi düzgün süremem...koyu renklerde hele...daha sonra kulak çubuğu ile düzeltiyorum ama zorlanıyorum...düzelticem derken tırnak üzerindeki ojeyide dağıtıyorum...

Back