ay ınanmıyoruuuuum nasıl olmuş öyle
benım kardesım de cok cektı tırnak batmasından amelıyat oldu kurtuldu ..
neden uzatmıslar bu kadar ıslemle anlamadım..
ıkı ayak bas parmagında da sorun vardı kestıler kenarları düz seklınde ve batan yerı aldılar
cok fena oldum gorunce cok gecmıs olsun
sumak arkadaşın dediği gibi
tırnak batması annemde , bende, eşimde ve çocuğumda vardı
estetik cerrahinin işleri bu ,diğer yapılan işlemler kesin çözüm deil
oğlumun doğuştan tırnak batması vardı ,40 günlük bebekti , tırnakları iltihaplıydı iki ayak baş parmağı
çocuk doktorumuzun yönlendirmesiyle ,çocuk cerrahisine götürdük ,çekilcek, dedi
7 aylıkken tırnak çekimi için ameliyat oldu ,tırnaklar uzadı ve hala batıyodu oĞlum 1 yaşını geçti hala yürümüyodu emekliyemiyodu ayakkabı bile giydiremiyoduk
çok araştırdık annem vs arAmadığımız tanıdık doktor kalmadı, herkes bişiler tavsiye etti ,lazer ,tel vs
ama hepsini arayıp bilgi aldık bu işlemler için,
inandırıcı gelmedi ,sonra estetik cerrahisini ,acıbadem hastanesindeki doktoru söylediler istanbul acıbademde, ismini hatırlamıyorum ama biz bursadayız ,dedik ,bursadaki acıbademde ki meslektAşım da bu işi yapar güvenebilirsiniz, gidin, dedi
ve gittik,
bizden önce ikiz bebekler varmış ,onları ameliyat etmiş ve şuan hiçbir sorunları yok, dedi
isterseniz görüşün dedi. oğlunuz boşuna ameliyat olmuş ,dedi, çekim kesin sonuç deil, dedi.
tırnakların batan kısmını alıcam , batan kısımlardan bir daha tırnak çıkmaması içinde ordaki tırnak çıkmasını sağlayan hücreleri temizlicem dedi ve estetik dikiş atıcam ,dedi .
ve çok şükür o zAmandan beri hiç bir sorunu yok oğlumun ,
ALLAH razı olsun o doktordan
başka hiçbir işlemle uğraşmanı tavsiye etmem arkadaşım
bu acıyı çok iyi bilirim zamanında ben ortaokuldayken fakülte hastanesinde bir ortapedi doktoru benim tırnağımı ameliyat etmişti bir daha sorunum olmamıştı
DİREK ESTETİK CERRAHINA GİTMENİ TAVSİYE EDERİM
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN