• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnak Bağımlılığım

SeviyomHee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
2.419
6.103
158
Edit: Son durumu merak edenler için, biraz düzelme var, ama henüz çok vakit geçmedi. Zamanla yine atarim 🤗

2278112

2278113

Kızlar ben 4 yaşından beri tırnak yiyorum. Liseden beri sadece dişimle koparıp atıyorum. Ama haliyle cok cirkin görünüyor. Hiç tırnak uzatamadım, ojeler süremedim 😭 daha çıkmadan yemeye başlıyorum. Etrafındaki etleri koparıyorum. Yara bere içinde. Bir çözüm istiyorum. Artik benim de güzel ellerim olsun istiyorum. Ozellikle streslenince yapıyorum. mesela orucken elim agzima degdigi an cekiyorum . Ama oruc degilken farkinda dahi degilim. Kanı gorunce farkina varıyorum ne yaptığımın. Elimin resmini de koyayım. Umarım yine güzel fikirler gelir.
20190527_102848.jpg
20190527_102840.jpg

Son düzenleme:
Benim kizlarin 2 sinde var 3 yasindalar koparıyorlar sürekli insallah sizinki gibi kalici olmaz ya gercekten hic hos bir görüntü degil malesef ki ben uzun tirnak kullanan biri oldugum haldde aksi oldular..
Peki aileniz zamaninda engellemek adina bir sey yapmışlar mi yoksa her şeye ragmen mi devam ediyorsunuz
Konuyu takipteyim insallah size de faydali olabilecek biseyler cikar

Benim kizlarin 2 sinde var 3 yasindalar koparıyorlar sürekli insallah sizinki gibi kalici olmaz ya gercekten hic hos bir görüntü degil malesef ki ben uzun tirnak kullanan biri oldugum haldde aksi oldular..
Peki aileniz zamaninda engellemek adina bir sey yapmışlar mi yoksa her şeye ragmen mi devam ediyorsunuz
Konuyu takipteyim insallah size de faydali olabilecek biseyler cikar
Acı oje sürdük ama ben igrendigim halde ara veremedim. Yemeye devam ettim. Yutmadigim için çok çözüm olmadi. Bir kaç kere rencide etti dahası yedikçe elime vuruyordu. Zoruma gitti daha da çok hırslandım tırnakların üstlerini soymaya başladım. Özendirici ojeler aldi, ben ojeleri sökmeye başladım. Bir de hiperaktifim, illaki oturmam gerekiyorsa hemen ellerimle oynuyorum malesef.

Kızlar ben 4 yaşından beri tırnak yiyorum. Liseden beri sadece dişimle koparıp atıyorum. Ama haliyle cok cirkin görünüyor. Hiç tırnak uzatamadım, ojeler süremedim 😭 daha çıkmadan yemeye başlıyorum. Etrafındaki etleri koparıyorum. Yara bere içinde. Bir çözüm istiyorum. Artik benim de güzel ellerim olsun istiyorum. Ozellikle streslenince yapıyorum. mesela orucken elim agzima degdigi an cekiyorum . Ama oruc degilken farkinda dahi degilim. Kanı gorunce farkina varıyorum ne yaptığımın. Elimin resmini de koyayım. Umarım yine güzel fikirler gelir. Eki Görüntüle 2273249 Eki Görüntüle 2273250
Benim dört yaşındaki kızım aynı o kadar derin yemiş ki tırnak dibe yaklaşmış dediğin gibi öyle derin yiyor ki kanatiyor
Çok konustum olmadı acı oje sürdüm onu da yedi gördüğüm her an uyarıyorum
Bi çözüm çıkarsa bizde faydalanalim

Benim dört yaşındaki kızım aynı o kadar derin yemiş ki tırnak dibe yaklaşmış dediğin gibi öyle derin yiyor ki kanatiyor
Çok konustum olmadı acı oje sürdüm onu da yedi gördüğüm her an uyarıyorum
Bi çözüm çıkarsa bizde faydalanalim
Oy böyle elleri görünce çok üzülüyorum ya inşallah çözüm bulabilirrsiniz.

Düzenli olarak manikür yaptırın.
Etrafındaki etler gidince yiyecek bir şey kalmaz sizede

Bı dönem bende yiyordum diş teli kullandığım dönemde elimi ağzıma goturenedigim için unuttum :KK49:

Düzenli olarak manikür yaptırın.
Etrafındaki etler gidince yiyecek bir şey kalmaz sizede

Bı dönem bende yiyordum diş teli kullandığım dönemde elimi ağzıma goturenedigim için unuttum :KK49:
Manikuru düşündüm ancak utandığım için gidemedim, ama aklımda hala.

40 gün bişeyi yapmazsanız alışırsınız.bende yerdim nasıl bıraktım hatırlamıyorum. Eliniz hiç boş kalmasın Bi uğraş bulun. Dantel örseniz mesela yada pasta kursuna gidin el işi gerektiren kurslar gibi
Şuan ders çalışıyorum, ama yazın deneyeceğim mutlaka

Farkındayım ama kendimi frenleyemiyorum, tv izliyorum mesela bir bakıyorum elimde kan var, kanamış. Yediğimi hissetmiyorum
O zaman eline bi is al bos durma.. bu hersey olabilir.. sarma olur oyalayici baska birsey olur. Orgu al.. bi sure yemezsin ve manikure gidersin. O bakimli guzel elleri gorunce bir daha asla yapmazsin bence

O zaman eline bi is al bos durma.. bu hersey olabilir.. sarma olur oyalayici baska birsey olur. Orgu al.. bi sure yemezsin ve manikure gidersin. O bakimli guzel elleri gorunce bir daha asla yapmazsin bence
Haklısınız, şu ara ders çalışıyorum, zaten o yuzden iyice çığırdan çıktım. Yoksa bayağı azaltmıştım. 10 parmaktan 2 tanesi falan yenmiş oluyordu en fazla. Şuan etlerime sardığımı gördüm. Gerçekten üzüldüm.

Haklısınız, şu ara ders çalışıyorum, zaten o yuzden iyice çığırdan çıktım. Yoksa bayağı azaltmıştım. 10 parmaktan 2 tanesi falan yenmiş oluyordu en fazla. Şuan etlerime sardığımı gördüm. Gerçekten üzüldüm.
Parmagina ip dola.. aklina gelsin diye:) bazen benim bile elim agzima gidecegi oluyor, hepimizde stres var sonucta. Hemen dert gecer sen cirkin tirnakla kalirsin diye dusunuyorum😂 yillardir yapmiyoruM sukur ve duzenli olarak ya bakim yaparim ya da kuafore giderim bunun icin.

Back