Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam olarak nasil bir yardimdan bahsediyoruzKızlar maydanoz doğarken bıçak kaydı ve tırnağımı kestim çok ağrıyor yardımcı olun lütfen
Yarabandını düşünmez misin biz burdan şeyyaapamayızdaaa, hey Allahım ...Kızlar maydanoz doğarken bıçak kaydı ve tırnağımı kestim çok ağrıyor yardımcı olun lütfen
Maydonuzu atın. İçine kacmıstır kan da temas etmıs olabilirKızlar maydanoz doğarken bıçak kaydı ve tırnağımı kestim çok ağrıyor yardımcı olun lütfen
Ağrısı içinNasıl yardımcı olcaz ki? Dr a git pansuman yapsınlar? Geçmiş olsun
AttımMaydonuzu atın. İçine kacmıstır kan da temas etmıs olabilir
Ağrısı ve biryere geçipte beni deli etmemesi gibiTam olarak nasil bir yardimdan bahsediyoruz
Yaralandı tutmuyorYarabandını düşünmez misin biz burdan şeyyaapamayızdaaa, hey Allahım ...
Tam ortadan kesildi uzaması biraz uzun sürer bide iki evin işine ben bakıyorumYara bandı takın ,yara biraz kuruyunca ve tırnağınız da o arada biraz uzar. Kesersinjz o kısmı
Hastaneler var bildiniz mi doktorlar var icinde?Ağrısı ve biryere geçipte beni deli etmemesi gibi
Aaa öyle mi ya hiç görmedim duymadımHastaneler var bildiniz mi doktorlar var icinde?