Piercing, Hızma Tırnağım Nasıl Olmuş?

evet cok hos olmus ama cok kullanisli deyil ev hanimlari icin
elimiz sudan cikmiyorki hemen kirilir o
size yakismis tabiki güle güle kullanin..:)

Çok güzel olmuş canım. Benim de yazın manikürcüm tırnağımı vidalı bişeyle delip küçücük sallanan bi kalp takmıştı. Çok güzel duruyordu ama çevremden herkes iğrenç olduğunu falan söyledi. Umrumda değildi de söylenenler orama burama takılmaya başlayınca çıkarmıştım. kaydirigubbakcemile3

iğrenç oldugunu söyleyenler emin ol hasetlerinden çatlıyolardır :CüvCüv:
haklısın oraya buraya takılma işi olmasa çok daha süper olacak

bence harika olmuş ama nasıl becerdin ya

canim burda da özellikle yaptiriyorlar ama nasil bilio musun?
belki denersin oda hos duruyo
incecik halka minik küpenin icine boncuk koyuyorlar öyle takiyorlar...
bi kez gördüm arkadasta hos durmustu...
yakismis canim sanada,cünkü ellerin bi kere cok güzel

bence harika olmuş ama nasıl becerdin ya
saol canım teşekkür ederim
ya yapilişini anlatcam diyorum sırf bunun için tırnak uzatiyorum sonra unutup kesiyorum çok tembel bi insanım ben Allah beni bildii gibi yapsın

teşekkürler canım sağol o senin ellerinin güzelliği

vallahi tatlım süper olmuş. ah sendeki eller bende olcekti kiiii ben de yapardım hiç beklemeden.
benim dombili parmaklara da ne yakışıııır. :roflol:

benim hiç böyle güzel ellerim ve tırnaklarım yok.. güzel olmuş yakışşmış...:dilcikar:

cok guzel olmus canım ...

vallahi tatlım süper olmuş. ah sendeki eller bende olcekti kiiii ben de yapardım hiç beklemeden.
benim dombili parmaklara da ne yakışıııır. :roflol:

teşekkürler ayrı ayrı Şeniz
sanatcı eli gibiymiş ellerim, öyle diyo sevdicegim :asigim:

bende başparmağıma yapmıştm ama ufak halka ucunda sallananlardn takmıştm kullanımı zor oluodu takılıodu fln..bölesi daa bi kullanışlı,güzelde durmuş =)

maşşallah maşşallahhh:1shok:gözü olanın gözü patlasııınn böölekaydirigubbakcemile3çok güzel olmuşş!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…