Piercing, Hızma Tırnağım Nasıl Olmuş?

bende yapmıştım uzun zaman önce bundan ama bnmki sallananlardandı delikafadulden heryerime takıldı tırnaığım falan kırıldı yapmdım sonra hiç :KK70: bu arada çok güzel olmuş ve parmakların çok güzel bayıldım maşallahh :icecream: :nazar:

ya ablacım bu ellerin sırrı nedir:KK70:

ahh ahh...
ne sen sor ne ben söylim pıtırcığım
pamuk, tütün, çapa demedim çaliştim :çok üzgünüm:
ellerim bu hali aldı sonunda :Saruboceq:

bende yapmıştım uzun zaman önce bundan ama bnmki sallananlardandı delikafadulden heryerime takıldı tırnaığım falan kırıldı yapmdım sonra hiç :KK70: bu arada çok güzel olmuş ve parmakların çok güzel bayıldım maşallahh :icecream: :nazar:

kızlar valla tırnaklarıma nazar değdi! :1shok:
hiç kırılmayan tırnaklar nasıl çatladı şu geçtiğim ayda anlatamam senağlama

ılk mesajınla son mesajına baktım da nazar değmiş tırnaklarına demek maşallah diyelim. Çok güzel ve zarif görünüyor, tırnaklardan ziyade ellerin de çok ince ve güzel maşallah.a.s.

İlk mesajınla son mesajına baktım da nazar değmiş tırnaklarına demek maşallah diyelim. Çok güzel ve zarif görünüyor, tırnaklardan ziyade ellerin de çok ince ve güzel maşallah.a.s.
saolasın canım :asigim:
alyanslı halini de çekip koycem en kısa zamanda :asigim:

o parmaklarda artık bi alyans var hihoyyyt

kızlar tırnagım nası olmuş :lepi:
deldim zimbayla ve küpe demirimin arısını kesmek suretiyle tırnagıma obje yaptım :CüvCüv:
yahuşmuş mu :icecream:

resim031wk0.jpg

işte kızlar aynen böyle

tırnagın iç kısmına da seffaf plastik klips taktım düşmesin diye :icecream:

resim033xt0.jpg

trnakog5.jpg

yeni resim :icecream:
resim009yy6.jpg

zımbayla nasıl deldin kıs gurbik:uhm: çatlamadı ve kırılmadı ...nasıl becerdin...

bende yapacam ben deeeeedelikafadulden

göbişime yapamam ama tırnakıma kocişim bişi demezkaydirigubbakcemile3

cok gusel olmus fıkrıne saglık benımkıler uzasın bende denıceemm benım neyım eksık ayol:nazar:

güzel vede şık olmuş gurbiş..fakat benim gözüme takılan bu küpe çivisi fazla uzun , tırnakla et arasına göre değilmi..yani rahatsızlık verir gibi gelmekte....

Son düzenleme:
X