• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tirioit

Erbulbul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2023
7
1
1
25
Selam Arkadaşlar Merhabalar.
Bu son 5 aydır öğrendim Boynumda hafif şişlikle Hastaneye başvurdum .Biopsi felan istendi 3 kere biopsi yapıldı ilk biopsimde 18×12 ikinci biopsimde 18×22 üçünçü biopsimde 22×17 cıktı doktor ameliyat dedi tiroit olarak adlandırdı fakat aus denilen bi parcayı almamız gerek patalojide iyimi kötümü bakmamız lazım dedi
Kusua bakmayın Başınızı şişirdim Tirioit ameliyatı olan varmı ameliyat sonrası en cok korkum kilo alımı oluyormu ve ameliyat sonrası nelere dikkat etmeliyiz olup pişman olan varmı.

Eşim oldu ilaçla hayatına devam ediyor. Önceden de tiroiti çalışmadığı için zaten ilaç kullanıyordu hayatında bir değişiklik olmadı. Onun patoloji sonucu kötü gelmişti. Bu sebeple ameliyat olmak zorundaydı. Ama iyi bile gelse nodül vs varsa temizletin kurtulun.

Eşim oldu ilaçla hayatına devam ediyor. Önceden de tiroiti çalışmadığı için zaten ilaç kullanıyordu hayatında bir değişiklik olmadı. Onun patoloji sonucu kötü gelmişti. Bu sebeple ameliyat olmak zorundaydı. Ama iyi bile gelse nodül vs varsa temizletin kurtulun.
Banada demişti sol tarafı alalım eğer kötü cıkarsa sağ tarafıda almamız gerekebilir demişti eşinizde bu şekilde oldu yoksa direk ikisimi alındı

Banada demişti sol tarafı alalım eğer kötü cıkarsa sağ tarafıda almamız gerekebilir demişti eşinizde bu şekilde oldu yoksa direk ikisimi alındı
Nodül bir tane vardı kötü huyluydu doktor her şeyi temizledi hiç tiroit parçası bırakmadı. İki taraf tek taraf bilmiyorum açıkçasız Sonrasında atom tedavisi gördü.
Prof Mete düren yaptı ameliyatını İstanbul’da. Çok memnun kaldı.

Nodül bir tane vardı kötü huyluydu doktor her şeyi temizledi hiç tiroit parçası bırakmadı. İki taraf tek taraf bilmiyorum açıkçasız Sonrasında atom tedavisi gördü.
Prof Mete düren yaptı ameliyatını İstanbul’da. Çok memnun kaldı.
Merhaba ben de Mete beye ameliyat olacağım haftaya, lenflerine sıçrama yapmış mıydı? Ameliyat sonra ses kısıklığı vs yaşadınız mı? Ne gibi durumlar yaşandı?

Back