Ama sende çığırsın hele o gözlerin onlara ölem ya mavişim benimseni varya sigortalatmak lazım orijinal sarışınım benim
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama sende çığırsın hele o gözlerin onlara ölem ya mavişim benimseni varya sigortalatmak lazım orijinal sarışınım benim
![]()
![]()
Bacom benimYeriiiiiiiiiiiimmm
güzelliğim benim
Hiç deme yaKaçak tiramisu gelmişellrine sağlık canım yarışmada başarılar dilerim ♥
Asenamaaaa bakın hele ben seni bu kkda bı tarif etsem varyaaaaa milletin pasta yerine sana ağzının suyu akarBacom benim![]()
İzmir güzelim
![]()
Canım benim ya güzel kalplimAsenamaaaa bakın hele ben seni bu kkda bı tarif etsem varyaaaaa milletin pasta yerine sana ağzının suyu akar. Güzelliğim benim ❤
SendeeeeeeeCanım benim ya güzel kalplimiyki varsın bacım
![]()
enter bende sevdimmm onuSendeeeeeeeiyki tanımışım seni bebeğim benim
pammik kalplim
Cok teşekkür ederim güzelim ama zor ya bombalar geliyorgizemim harika gorunuyor canimmm sanirim 1 lik sana bakiuor![]()
vallah ben bilmem oyum sanaCok teşekkür ederim güzelim ama zor ya bombalar geliyor![]()
Oyy benim canım ya cok sağol bebeğimvallah ben bilmem oyum sana![]()
Valla yalansiz soyliyim kuzum tanıyamadım yaenter bende sevdimmm onubeni tanidim mi bi arada
canli anneValla yalansiz soyliyim kuzum tanıyamadım ya![]()
Yaaaacanli anne![]()
guzel olmus mu boyleYaaaanaptın kız kendine
Eskisi daha güzeldi yaguzel olmus mu boyle![]()
kimligimi sakliyorum entercigimEskisi daha güzeldi ya![]()