Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tatlı Tarifi Tiramisu - İçim Labne Peynir Sponsorluğunda
- Konu Sahibi Evelynn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?cok severim tiramisuyu.ellerine saglik.yarismada basatilar
Ellerinize sağlık, çok lezzetli görünüyor.
Başarılar...
tiramisu çok severim yarışmada başarılar..
hımmm tiramisuyu severim eline sağlık canım başarılar
Elinize sağlık emeğimize sağlık başarılar
Çok teşekkürlerrr
En sevdiğim tatlılaerdan birisi bayılırım buna,ellerinize sağlık başarılar diliyorum yarışmada..
Bir tabak alabilirim değilmi
Hepsi sizin olsu yahu bir tabagın lafı mı olur
Ellerinize sağlık çok lezzetli görünüyor
Teşekkür ederimm:)
Hepsi sizin olsu yahu bir tabagın lafı mı olur
Teşekkür ederimm:)
Ayıp olmazsa alırım tabiki,kimseye vermem ben yerim
Ayıp olmazsa alırım tabiki,kimseye vermem ben yerim
Tramisu canavarı olarak vermem kimseye
Tramisu canavarı olarak vermem kimseye
Benimde en sevdiğim tatlı ama 1 dilim yiyebiliyorum sadece
Keşke siz gibi götürebilsem hepsini
Benimde en sevdiğim tatlı ama 1 dilim yiyebiliyorum sadece
Keşke siz gibi götürebilsem hepsini
Tatlıyla çok aram yok nedense,ama su tatlıyı çok severek yerim,gerçi hepsini yemem mümkün değilde zamana yayarak yerim
Tatlıyla çok aram yok nedense,ama su tatlıyı çok severek yerim,gerçi hepsini yemem mümkün değilde zamana yayarak yerim
Hah işte benimde öyle
Tiramisuda hafiften bir acılık varya kahve kakaodan dolayı, o yuzden yiyebiliyorum bende
Hah işte benimde öyle
Tiramisuda hafiften bir acılık varya kahve kakaodan dolayı, o yuzden yiyebiliyorum bende
Mesela tavuk göğsünüde çok severim onuda yerim,şerbetli tercih etmiyorum ağır geliyor diye..
Mesela tavuk göğsünüde çok severim onuda yerim,şerbetli tercih etmiyorum ağır geliyor diye..
Baklava yemiyormusun yani ben fıstıklı baklava asıgıyım ya bak onu unutmuşum
Bu tarifi görünce aklıma ilk tramisu yapışım aklıma geldi :))) iyi bir deneyimdi neyse:)) çok Sevdiğim bir tatlı tadında olan birazcık acımtırak tat ayrı bir lezzet :) ellerine saglik, yarismada basarilar :)
Teşekkür ederiimm :) Benim ilk tiramisu yapışımda kakaoyla çok cebelleşmiştim ya her yerim kakao olmuştu
en sevdiğimden ellerinize sağlık başarılar
Teşekkürlerr:)
Teşekkür ederiimm :) Benim ilk tiramisu yapışımda kakaoyla çok cebelleşmiştim ya her yerim kakao olmuştu
Olur öyle tatlı vakalar :))